Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális dolgod az ha egy 22 éves embernek nem volt még kapcsolata?
Én szerintem ebben a korban már elég gond ez, de nem találok olyan lányt akivel összeillenénk.
Néha irigylem azokat akinek már ennyi idősen több éves kapcsolata volt, mert én még nem tudom hogy milyen az.
18 év felett kicsit gaz, vagyis valami hibájára utal a személynek.
Ritka az ha egy helyes, sportos, értelmes, jófej, nagyfarkú , pénzes fiúnak nincs ekkor tájt barátnője! Valószínűleg valami hiányzik vagy több alap dolog is ami a sikerhez kéne.
Tekintve hogy minden ember más ez által a felfogásuk és a normalitásról alkotott képük is más így ez teljesen szubjektív.
Sőt ha a világot kulturális alapon nézzük akkor megint mások a bizonyos országok és népek szokásai.
Pl Indiában teljesen elfogadott a kutyákkal kötött házasság.
Am magyar viszonylatban ebben 22 évesen semmi extra nincs. Legalább 50 ezer hasonló ember van országosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!