Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy toxikus kapcsolatokhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy toxikus kapcsolatokhoz szokott embernek érdekes lehetek normális, szerető nőként?

Figyelt kérdés

Adott egy majdnem 40 körüli férfi, akinek eddig minden kapcsolata zátonyra futott. Undorító mexikói szappanopera stílusú kapcsolatai voltak, amikben mindig ő volt az, aki nem tudott kilépni és nyelt sokat.

Ő nem egy unalmas ember amúgy, vannak elvárásai, tervei, élvezi az életet.

Én is egy jó nőnek tartom magam, viszont tőlem távol áll a toxikus viselkedés, én szeretetet és békét tudok adni.

Szeretem ezt az embert, már mondhatni együtt is vagyunk, de kicsit bennem van a félsz, hogy érdekes lehetek-e neki így. Igényli a törődést, és ő is normális velem, tehát nem hozza az előző kapcsolataiból a veszekedéseket/féltékenykedéseket. Sokszor hangoztatja is, hogy senkivel sem volt annyira nyugodt, mint velem. Viszont elrettent mikor hallgatom, hogy mennyi sok rosszat tudott eltűrni, tehát szerintem az értékrendünk nem feltétlenül egyezik.

Ezektől függetlenül szerintetek van alapja a félelmemnek?

2024. jún. 22. 10:03
 1/6 Noren1989 ***** válasza:
42%
Nem. Max magadnak okozhatsz fàjdalmat, ha kötődszhozzà.
2024. jún. 22. 10:05
 2/6 Noren1989 ***** válasza:
36%
+szóköz.
2024. jún. 22. 10:05
 3/6 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem hamar unalmas leszel számára.
2024. jún. 22. 10:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként én azt vettem észre, hogy amikor ilyen partnerem volt, ők nem tudtak velem mit kezdeni, max pár hónapon belül szakítottak.

Ami nem azt jelenti, hogy én egy hibátlan főnyeremény lennék, de az tuti, hogy igyekszem egyenrangúként kezelni a másik felet. Tőlem nem kell engedélyt kérni ha barátokkal akar találkozni a partnerem nélkülem. Ha olyan programra menne, ami engem nem érdekel, és én nem akarok menni, az is teljesen oké, nem fogom érzelmi zsarolással otthon tartani.

Persze nyilván tudok én is tökkelütött lenni.

De alapvetően kerülöm a drámát.

Ez pedig - ha a másik fél nem jár terápiába, hogy ezt a mintát átírja - egy idő után stresszessé válik nekik. Az okoz bizonytalanságot bennük, ha minden rendben van, mert eddig mindig az történt, hogy a jó időszak után jött egy szar. Ezt várni stresszes, és mivel ő várja, de nem jön a szarvihar, ezért felőrli saját magát, és inkább kilép a kapcsolatból.

Ez persze csak az én megfigyelésem, remélem, hogy nálatok máshogy alakul.

2024. jún. 22. 10:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Most minden OK, kár elrontani, bízni kell.

Érdekes vagy számára, és megértő, ő pedig nyugodt és normális veled.

Ha jó nektek együtt, akkor érdemes együtt maradnotok.

2024. jún. 22. 10:40
 6/6 anonim ***** válasza:
77%

Abból, amit leírtál, nekem elsőre az jött le, hogy a leendő pasid azzal indított, hogy milyen csúnya-gonosz női voltak, ő pedig a szegény áldozat.

Én vigyáznék a helyedben ezzel az indítással, mert nemritkán derül ki az ilyen pasikról, hogy valójában ők a toxikusak.

2024. jún. 22. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!