Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire működőképes egy távkapcsolat, ha más országban élünk?
Figyelt kérdés
Az én esetemben arról lenne szó, hogy instán ismertem meg ezt a lengyel pasit és találkoztunk párszor (mármint ő jött ide hozzám eddig). Az a problémám, hogy nagyon sokat utazgat a világban és egy kicsit van bennem aggodalom, hogy mi van, ha minden helyen, ahol járt, van ilyen "barátnője", mint én. Mind a ketten 23 évesek vagyunk.ma 15:22
1/6 anonim 

válasza:

Erre előbb kellett volna gondolni. Mondjuk még be lehet fejezni.
2/6 anonim 

válasza:

Semmi értelme, ha normális kapcsolatot akarsz.
3/6 anonim 

válasza:

Semennyire. Még rendes alapjai sincsenek: "találkoztunk párszor".
4/6 anonim 

válasza:

Max. akkor, ha ez a helyzet ideiglenes, mert pl. ő fél év múlva ide fog költözni, vagy te hozzá. Persze ismerek olyat is, akinek van talomban egy hasonló "párja" külföldön, de az tényleg csak annyiról szól, hogy fél évente valaki kirepül a másikhoz, eltöltenek együtt néhány napot, és mindenki visszatér a kis életébe (és az egyébkénti párjához, teszem hozzá). Biztos ennek is megvan a maga romantikája... de én nem szállnék egy egyéjszakás kalandért repülőre.
6/6 anonim 

válasza:

Zéró. Ez nem kapcsolat, csak néha dugcsiztok. Nyugodtan ismerkedhetsz tovább, ha komolyat keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!