Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat mennyire működőképes?

Mi párommal 4 és fél évig voltunk 200 km-es távkapcsolatban. Utána a párom költözött az én városomba, azóta együtt élünk. Most márciusban lesz 9 éve, hogy együtt vagyunk.
Párom 37 F, én 31 N.
Minden működik, ha a két fél is akarja és tesz is érte.

Egyértelmű a képlet.
Nyíltan, SZEMÉLYESEN, üljetek le, és beszéljétek át, hogy reálisan van-e esély az össze...mármint legalább közös városba költözésre?
Ha 3-4 hónap alatt nem lesz, akkor ezt engedjétek el!
Pláne ha nincs gyors kocsi legalább egyikőtöknek.

ismerek olyan bp-i lányt, akinek a párja mexikóban él, működik. nekik még időeltolódással is kell számolniuk, nemcsak két külön kontinenssel és több ezer km-rel.
nem azon a szaros 60 km-en fog múlni...
Köszi a válaszokat!
Látható, hogy nagy különbség van atekinetben, hogy kinek milyen igényei vannak. Nekem havi egy-két nap találkozás nem nevezhető párkapcsolatnak. Nyilván 60 km esetében ez gyakrabban is megoldható, itt a hosszú táv lesz a kérdés. Ezt majd nekünk kelle egyeztetni.

6.-ra.
NE!
Ennyire ne legyél már ostoba! Milyen kapcsolat az, ahol nem tudunk átmenni a másikhoz, ha beteg, vagy betörtek hozzá, vagy spontán elvinni egy vacsira, vagy csak átölelni?
A Bp. - Mexikó működhet, ha mellette mind a 2 félrekúr.

8
a lány, akiről beszéltem ismert vlogger, influencer, youtube, király lina, forgatott közös videót a mexikói szerelmével, elmagyarázzák hogyan működik... mielőtt leostobázol te partaszt.

9.-re.
MINDEGY, hogy ki/mi a csaj és a pasi. Akkor sem működik. Influencernek meg azt sem szabad elhinni, ha megkérdi mennyi az idő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!