Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy ember meg tud változni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ember meg tud változni? Ha igen, miben? Ha nem, miben nem tud változni? Van egy exem aki megkeresett, szeretné folytatni... Nem tudom hogy adjak e neki esélyt..

Figyelt kérdés
ma 13:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
27%
Az alkoholista, drogos, agresszív, nárcisztikus, stb. , tehát az alapjellem soha, a legodaadóbb szerelem hatására sem változik meg.
ma 17:37
 12/20 Noren1989 ***** válasza:
36%

Vótmà, 2napja.

Akkor is megmondtuk, h kutyàból nem lesz calonna.

ma 18:11
 13/20 anonim ***** válasza:

Aktuálisan nincs nője.

Nem engedném vissza a környékemre sem.

ma 18:58
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Sok dologban tud, alap dolgokban nem.
ma 19:00
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

A Kérdező már a másodszorra feltett, ugyanabban a kérdésében még mindig nem hisz az élettapasztalt válaszolóknak.

Rózsaszín valszokat remélt a megtért, romantikus exről, aki most már istenuccse megváltozik.

Ezért a józan válaszokat lepontozta.

Mindenki a saját kárán tanul.

Mi megmondtuk!

ma 19:02
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Sőt, annyira megsértődött a valóság miatt, hogy gyalázkodó levelet küld. Ez ám a szerelem, ami Petőfi szerint is sötét verem.
ma 19:05
 17/20 A kérdező kommentje:

Mit pontoztam le? Én?

Nem küldtem semmilyen levelet 16os. Valakivel összekeversz..

ma 19:35
 18/20 Senior Séf ***** válasza:
58%
Az ember szereti rendíthetetlen kősziklának hinni magát, valójában pedig folyamatosan változik. Naponta új élmények, benyomások, ingerek formálják a tudatát, lelkivilágát.
ma 20:18
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem mondtál semmit - mikor és meddig voltatok együtt, mi volt a baj, ki szakított, megszűnt-e a szakítás oka, szeretnél-e vele lenni.

Én a helyedben nem mennék visszafelé, csak előre.

ma 20:25
 20/20 Noren1989 ***** válasza:
ma 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!