Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ilyenkor mi játszódik le egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi játszódik le egy ember fejében?

Figyelt kérdés

A nő egyértelműen odavan egy férfiért, a férfi azt mondja, hogy nem tetszik neki, csúnya és buta is, a nő még tőle is szerencsétlenebb, pedig az már nagy szó, mivel önmagát is annak tartja. De, lehet, hogy ez a nő a szintje, a férfi szerint. A férfi önbizalomhiányos erősen.

Majd kb másfél hónap múlva összejön ezzel a nővel, akit előtte lehordott így.

Semmi közöm az egészhez, csak úgy elgondolkoztatott a háttere.

Őszinte szerelem kialakulhatott, vagy beéri a nővel, hogy ne legyen egyedül?

Mert az első verzió tök oké, de így, hogy előtte így beszélt róla..

tegnapelőtt 18:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Aki önmagát lenézi az soha nem tud másokat becsulni akik vele foglalkoznak.

A kisebbsegi komplexus azt is okozza hogy a saját párját vagy aki felé nyit nézi le amiert az csődtömegekkel(vele) foglalkozik.

tegnapelőtt 18:45
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Szóval végig kritizálni lenézni fogja a másikat ha vele van, ha nem. Mindenki a másikra vetíti ki a saját frusztrációit sérüléseit.
tegnapelőtt 18:46
 3/6 A kérdező kommentje:

Engem ez a pálfordulás lepett meg igazából.

Nem tudom, én rendben vagyok önmagammal. De a "nem vonzódom hozzá, csúnya és buta", majd összejövök vele, nekem ez olyan furcsa..

tegnapelőtt 18:53
 4/6 anonim ***** válasza:
87%
A pasik azzal is lefekszenek aki nem jön be.
tegnapelőtt 18:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg egy hatéves érzelmi szintjén van, és mivel nem tudott mit kezdeni az érzelmeivel, sértegette őt. Ezt általános iskolában szokták a fiúk művelni.
tegnapelőtt 18:59
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Pár évvel ezelőtt egy nagyon hasonló történetet éltem meg. Tetszett egy férfi és egyértelműen a tudtára adtam. Velem nem jött össze, mert "normális és rendes vagyok" ??? Meg ő most egyedül akar lenni, meg rendezni magát, és hogy olyankor belemenni a kapcsolatba amikor azt tényleg értéknek érzi, és már csak olyan emberekkel akar foglalkozni akik értékesek. Hát rendben... (Egyébként csúnya és buta sem vagyok).

Majd! Alig telt el kis idő, összejött egy lánnyal, akiről már azelőtt is hallottam ezt azt. Kérdeztem tőle, hogy ez mégis mi akkor... És akkor a szemembe mondta, hogy ezt a lányt egyáltalán nem szereti, pár napon belül szakítani is fog vele, csak tűzoltásra kell neki. Meg hogy ő még nála is szerencsétlenebb, és ez nagy szó.

Nagyon szomorú lettem ettől az egésztől, mert tényleg egy problémás nőnek tűnt... A férfinek is megvoltak a fura dolgai, de mellette nagyon értékesnek láttam őt, akiben van sok lehetőség.

Sajnos az van, hogy ilyenkor azért választanak ilyen partnert, mert mellettük többnek érzik magukat... Én ezt a következtetést tudtam levonni.

Egyébként utána még jóval együtt maradtak, meg hozzá is költözött a lány.

tegnapelőtt 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!