Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvetendő ember vagyok ha beleszeretem a barátom feleségébe?
Mit mondana el? Hogy egyszer? A barátjával?
Ez csak árt mindenkinek.
Semmi nincs közöttetek, csak feloldottátok a magányotokat. Egyszer. Ennyi.
Ha a párját akarja, akkor veled megszakítja a kapcsolatot, ha nem kell neki a párja előáll a farbával és szétmennek.
Gondolom ezt mérlegeli jelenleg.
Mielőtt sokan elküldenek téged a fenébe engem érdekel mi lesz a nővel. Amúgy borzalom hogy felnőtt embereket nem lehet megengedni hogy ketten legyenek sokat ugyan abban a házban mert sokan nem bírják ki a kísértést és megkívánják egymást. Párkapcsolatban elvárják a bizalmat de annyira sok ilyen eset van hogy én nem érezném jól magamat pont a hozzátok hasonlók miatt, ha lenne úgy barátnőm hogy fejlárogat férfi haverjához túl sokat. Mert elkezdődik a szemezés, érintések, közel hajolni a másikhoz és ha egy gyenge pillanat elkapja őket már dugnak is, aztán megy a sírás hogy megbánták, de késő.
Az a kérdés hogy mennyire jó a nőnek és a férjének együtt maradni, egy megcsalás esetén a férj vajon biztosan válni akar vagy megbocsátana?
Én helyedben megpróbálnám óvatosan szóba hozni hogy mi a véleménye ha történne megcsalás. Mert ha idegbajosan reagálna, ha a beszédéből megtudod hogy elborulna az agya, vagy megpróbálna együtt maradni a feleségével..
Lényeg, ha azt mondja megcsalás esetén biztos válna akkor nem korrekt titokban tartani mert szerintem joga van eldönteni hogy akar e keresni másik hűségesebb nőt. Van aki azt mondja megbocsátana egy alkalmat, de inkább nem is akar tudni róla...
Azért érdekes hogy milyen lelki ismerete lehet annak a nőnek, már azzal határt átléptetek hogy túl sok időt töltöttél vele gondolom nála lakásban is kettesben. Mondjuk normális ember szerintem ellen tudott volna állni neked, tényleg egy ilyen nőt akarsz? Ha jól értem ez nem egy meggondolatlan gyenge pillanat volt, a szexhez levetkőzni meg sok folyamat megelőzi bármikor eszébe juthatott volna téged elzavarni pl az első csók után és nem tovább menni szexig.
Amúgy lehet szivességet teszel a férjének ha legalább kiderült milyen erkölcsös a felesége, nem tudom. Azért a nő vajon mit gondolhat rólad, milyen férfi vagy hogy a barátod feleségével lefekszel? Ő se fog tudni tisztelni téged, te sem őt, de jó kapcsolatotok lesz. A szerelem most elvakít, később fájni fog a nő múltja ami a jellemét tükrözi.
Nem tudom miért nem volt annyi esze hogy nem szex után csinálja azt hogy nem nyit ajtót neked, hanem amint bepróbálkoztál megcsókolni, vagy ráhajtani már akkor elküldhetett volna.
Ez így olyan szomorú hogy hány kapcsolatban megcsalás után jön meg a nagy lelki ismeret megbánás. Miért nem csók vagy szex közben? Volt nő itt aki szex közepén döntött úgy hogy nem akar megcsaló lenni és elkükdte a férfit aki már két perce benne volt a tökével. Van akinek szex közepén jön meg a lelki ismerete. A jelenlegi feleségnek csak szex után. Nekem már a csók is olyan határ átlépés lett volna ami nem fér bele egy kapcsolatba.
Rossz a kérdésfeltevés.
Nem a beleszeretés itt a gond, hanem a többi, ami történt.
Milyen barát az olyan,aki a barátja bnőjével kettesben talalkozik bárhol? Milyen barát az olyan ,aki beszélget a barátja nőjével a barátja jelenléte nélkül? Főleg,ha szerelmes belé. De ő legalább nem sajnalja az idejét a nőre,ő legalább tényleg szereti.
Illetve milyen barát az olyan,aki a párlapcsolata helyett a munkát választja és gyakorlatilag a párkapcsolatát elhagyja? Az ilyen nem érdemel barátnőt. A lánynak a külföldre költözésének döntésekor kellett volna kirúgnia.
Azt a megoldást meg úgyse fogadnák el,h hogy hárman járjanak egymással mindenki tudtával őszinte szerelemmel és szeretettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!