Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem valakiba, de a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem valakiba, de a párom túl jó ember?

Figyelt kérdés
Mindent megtesz értem a párom, hihetetlenül jó ember, hatalmas szíve van. Csak az a baj, hogy mi annyira mások vagyunk, és ez egyre jobban előjön. Közben megismertem egy férfit, akivel az első perctől kezdve egy hullámhosszon vagyunk. Csak rá tudok gondolni, azt hiszem teljesen beleszerettem. Nagyon rosszul érzem magam, mert a párom nem ezt érdemli és nem szeretném megbántani, de egyszerűen nem tudom irányítani az érzéseimet. Rosszul érzem magam a tudattól, hogy fájdalmat okozzak neki, de így viszont képtelen vagyok a szemébe nézni. Mégis mit tegyek, elmondjam neki az igazat?
2022. máj. 3. 20:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%

Ahogy leírtad valószínűleg nem vagy szerelmes a párodba.

Ha ennyire sok a különbség köztetek, akkor valami biztosan hiányzik a kapcsolatból, hogy beleszerettél más férfibe.

Mióta vagytok együtt? A szakítás felmerült benned?

2022. máj. 3. 20:22
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Azzal tehetsz a legjobbat a párodnak (és magadnak is), ha szakítasz vele. Korrektséget érdemel, legyél egyenes. Inkább bántsd meg most az igazsággal, minthogy egy esetleges megcsalással teljesen összetörd.
2022. máj. 3. 20:26
 3/14 anonim ***** válasza:
91%

Ezért nem kell együtt lenni olyannal, akibe nem vagy szerelmes!

Akármennyire is tetszik ,hogy kinyalja a seggedet!

2022. máj. 3. 20:34
 4/14 anonim ***** válasza:
88%

Mondd el a párodnak, ezek természetes dolgok, hogy előfordulnak még szerelmi kapcsolatban is.

Gondolom, nincs viszonyod az új emberrel...?

2022. máj. 3. 20:37
 5/14 anonim ***** válasza:
45%

"Mindent megtesz értem a párom, hihetetlenül jó ember, hatalmas szíve van."

Annyira tipikus...a jó soha nem jó, túl unalmas, túl rendes...stb.

De a másik izgalmas az sem baj egy lelki nyomorék... 😂

Szerintem is hagyd el a "párod" had legyen normális nője aki megbecsüli amit tesz érte.

2022. máj. 3. 20:38
 6/14 anonim ***** válasza:
98%
30 éve voltam igy....megcsaltam a páromat ...utána meg is kaptam az élettől a méltó büntetésemet!
2022. máj. 3. 20:39
 7/14 A kérdező kommentje:

Egyszer sem csaltam meg a párom, és soha nem is fogom. 1 éve vagyunk együtt, fél éve költöztünk össze. Felmerült már bennem a szakítás, mert nem érzem valahogy teljesnek a kapcsolatunkat.

#5 Szó sincs arról, hogy unalmas meg túl jó, egyszerűen csak mások vagyunk.

És a másik férfi sem egy lelki nyomorék és nem rosszfiú. Nem az izgalomra vágyok, és nem szexuális kalandra.

2022. máj. 3. 20:45
 8/14 anonim ***** válasza:
91%

Én azt nem mondanám el, hogy azért szakítok, mert van más. Ez csak felesleges fájdalomokozás lenne neki.

Viszont a szakítás mindenképp jó ötlet. Egy év nem olyan hosszú idő, nem 10 évet dobsz el. Plusz ha egy év után máris előjön az, hogy mások vagytok, ez később sem fog változni.

2022. máj. 3. 21:45
 9/14 A kérdező kommentje:
#8 Igazad van. De valami indokot biztosan hallani akar, különben nem fogja érteni miért szakítok vele.
2022. máj. 3. 21:53
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a párod megérdemli hogy őszinte legyél vele és elmondd mit érzel.
2022. máj. 3. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!