Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem valakiba, de a párom túl jó ember?
Kedves Kérdező!
Ugyanebben a szituációban vagyok csak sajnos hosszabb ideje... Teljesen átérzem amiket írsz. Nekem a plusz problémám az hogy akibe "beleszerettem" az igazából a volt barátom akivel szinte soha nem zártuk le teljesen csak elsodort minket egymástól az élet (mindegy ez most hosszú). A mostani párom nekem is egy nagyon jó ember, igazi lelkitárs de ennyi sajnos. A kapcsolatunk eleje izgi volt, azt éreztem hogy szerelmes vagyok de később be kellett valljam magamnak hogy ez nem szerelem. Most már azon vagyok hogy ezt valahogy zárjuk le, (bárhogy is alakul mással, akar az exemmel újra összejönne a dolog, most nem ez a lényeg) hanem hogy a mostani párommal letudjuk zárni mert csak húzzuk egymás idejét már rég (konkrétan 4 éve). Náunk most már nagyon is érződik hogy valami nem oké, egyre több a vita (szerintem pont miattam). Tudom butaság de azt erzem higy ha egy vitával vetünk veget az egesznek akkor konnyebb lesz neki is és nekem is.
Szakítás tűnik legjobb megoldásnak. Még nem fog fájni annyira.
Hogy mond el, hogy ne bántsd meg, és megértse?
Erre a választ Te magad írtad meg.
"Csak az a baj, hogy mi annyira mások vagyunk, és ez egyre jobban előjön."
Ennyit kell mondanod. Ha megérti akkor szerencsés vagy, ha nem akkor még egy ok amiért nem illetek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!