Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvetendő ember vagyok ha beleszeretem a barátom feleségébe?
Az volt a kérdésed megvetendő vagy e. Hát én unok már haragudni, nem bírtatok ellen állni. Nem védem a megcsalást de mit lehet tenni ha ennyire egymásra izgultatok? Lehet hogy nem való a férjéhez a nő. Nekem úgy tűnik te össze illesz a nővel, erkölcsileg is. Nincs értelme utálkozni, az emberi természet sajnos fényévekre van a tökéletestől. Benne van a pakliban hogy így jár egy pár. Ha lesz párom én már felkészültem lelkileg hogy túl sok a megcsalós kapcsolat vagy a szakítás. Ha velem is előfordulna, én nem akarok ezen kikészülni.
Remélem a férj jól bírja majd idegekkel. Milyen jó hogy az embernek nem is kell ellenség ha van "párja" és "barátai", vagy esetleg rokon... Lehet a sors akarta így mert nem illik a férjéhez. Kiváncsi vagyok mi lesz, lesz e több megcsalás, marad e együtt a férjével.
Így hogy kisgyerek is van... Necces szitu.
Mert ha szakít a nő a kisgyerek elveszíti az édesapját.
Ami durva.
Viszont ha meg egy pali olyan, hogy hetekre hónapokra képes lelépni melózni én az ilyet nem sajnálom.
Én is ba sztam ilyen feleségét.
Ha én valakit szeretek meg gyerekem is van, akkor nem hagyom ott őket a fa szba hetekre hónapokra, hanem minden nap velük akarok lenni. Az életük része akarok lenni.
"Nem védem a megcsalást de mit lehet tenni ha ennyire egymásra izgultatok?"
Hazamenni.
Undorító vagy. Az is undorító, hogy ha a nő írta volna ki a kérdést, qrva lenne, ha te lennél nő, qrva lennél, és arról szólna minden, hogy milyenek a női barátságok.
De nem, a kis faszosoknak elnézzük, ha ezt a kupac szart nevezik barátságnak, és riibanckodnak. Pasiknak mindent lehet.
@14es
"Nem védem a megcsalást de mit lehet tenni ha ennyire egymásra izgultatok?"
Azt akartam mondani hogy nem védem a megcsalást de nincs kedvem utálni a hűtleneket mert sokéves szenvedést okozott nekem hogy csalják egymást az emberek én meg mindig bele éltem magam a párjuk helyébe. Bele fáradtam a megcsalás témába, nincs kedvem kiborulni ezen többé.
Nem azt mondtam hogy a férfinak nézzük el ha hűtlen.
Azt kérdeztem mit lehet tenni ha annyira elvakította a vágy a nőt és a férfit, hogy nem ment haza, mert nem tudtak uralkodni a vágyaikon. Ez van, már nem lehet vissza csinálni, én csak sajnálom a férjet aki kint keresi a pénzt, amíg otthon a felesége és a barát meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!