Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megvetendő ember vagyok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvetendő ember vagyok ha beleszeretem a barátom feleségébe?

Figyelt kérdés
34 éves férfi vagyok és beleszeretem a barátom feleségébe. már régóta tetszett nekem titokba de persze soha nem léptem! de a barátom tavasz óta külföldön dolgozik és csak néha tud hazajönni akkor se sokáig. felesége itthon dolgozik ő nem ment ki a férjével. elismerem amióta barátom külföldön van igyekeztem a feleségével minél több időt tölteni mert amúgy is mindig jól elvoltunk ki jöttünk egymással. de igazából nem hittem hogy történhet köztünk bármi hogy ő férfiként úgy gondolna rám. de még is megtörtént köztünk amire olyan régóta vágytam, megkaptam őt. most viszont boldog vagyok és még is szégyen érzetem van a barátom miatt. barátom felesége is rosszul érzi magát az miatt amit tettünk. hiába mentem el hozzá nem nyitott ajtót! csak annyit írt hogy had gondolja át ami történt. én bele szeretem és ha netán elválnak barátommal én szeretném ha velem maradna én ezt el is mondtam neki. nem tudom hogy ő elmondja e a férjének

nov. 24. 18:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Az volt a kérdésed megvetendő vagy e. Hát én unok már haragudni, nem bírtatok ellen állni. Nem védem a megcsalást de mit lehet tenni ha ennyire egymásra izgultatok? Lehet hogy nem való a férjéhez a nő. Nekem úgy tűnik te össze illesz a nővel, erkölcsileg is. Nincs értelme utálkozni, az emberi természet sajnos fényévekre van a tökéletestől. Benne van a pakliban hogy így jár egy pár. Ha lesz párom én már felkészültem lelkileg hogy túl sok a megcsalós kapcsolat vagy a szakítás. Ha velem is előfordulna, én nem akarok ezen kikészülni.

Remélem a férj jól bírja majd idegekkel. Milyen jó hogy az embernek nem is kell ellenség ha van "párja" és "barátai", vagy esetleg rokon... Lehet a sors akarta így mert nem illik a férjéhez. Kiváncsi vagyok mi lesz, lesz e több megcsalás, marad e együtt a férjével.

nov. 24. 20:47
 12/24 anonim ***** válasza:

Így hogy kisgyerek is van... Necces szitu.

Mert ha szakít a nő a kisgyerek elveszíti az édesapját.

Ami durva.

Viszont ha meg egy pali olyan, hogy hetekre hónapokra képes lelépni melózni én az ilyet nem sajnálom.

Én is ba sztam ilyen feleségét.

Ha én valakit szeretek meg gyerekem is van, akkor nem hagyom ott őket a fa szba hetekre hónapokra, hanem minden nap velük akarok lenni. Az életük része akarok lenni.

nov. 24. 20:48
 13/24 anonim ***** válasza:
Ha évekre menne ki a férj az más, de pár hónap után már nem bír magával a nő? Nekem úgy tűnik hogy a nőnek nem volt elég önuralma. Hirtelen felizgulás volt.
nov. 24. 21:04
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

"Nem védem a megcsalást de mit lehet tenni ha ennyire egymásra izgultatok?"

Hazamenni.

Undorító vagy. Az is undorító, hogy ha a nő írta volna ki a kérdést, qrva lenne, ha te lennél nő, qrva lennél, és arról szólna minden, hogy milyenek a női barátságok.

De nem, a kis faszosoknak elnézzük, ha ezt a kupac szart nevezik barátságnak, és riibanckodnak. Pasiknak mindent lehet.

nov. 24. 21:05
 15/24 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem szerezz egy helyesírási szótárt és tanulmányozd, legalább addig is csinálsz valami értelmeset...
nov. 24. 21:27
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan mint ha alig vártad volna hogy a te állítólagos "barátod" eltűnjön a színről kicsit hosszabb időre és le tudj csapni a nőre. Nem szégyeled magad? Fent tartassz egy kamu barátságot csak hogy meg tudd dugni egyszer a nőjét? Milyen barát vagy te? Egyébként a nőt se sajnálom ráér szenvedni a bűntudattól. Bezzeg a külföldön megkeresett pénz az jól jön de a pi**ájával nem bír. Ássátok el magatokat.
nov. 24. 21:34
 17/24 anonim ***** válasza:
Mindketten ugyanannyira benne vagytok, de a nő nem fogja hagyni szétszedni a családját, tehát paráználkodott egy jót veled aztán most meg ajtót se nyit, el akarja tussolni. Én személy szerint mindkettőtöket megvetlek, és érdekesnek tartom hogy neked vonzó egy saját BARÁTODAT megcsaló, átverő feleség. Tudok gratulálni.
nov. 24. 21:44
 18/24 A kérdező kommentje:
pedig szerintem ő is érez irántam valamit! ez biztos hogy nem csak egy hirtelen gyors dugás volt. nagyon remélem hogy meg tudom beszélni vele és ő is belássa elismeri az érzéseit. ez tudom hogy barátommal szemben nem fair de mit tehetnék? megörülök ezért a nőért és most meg már főleg nem akarom elveszíteni
nov. 24. 21:57
 19/24 anonim ***** válasza:

@14es

"Nem védem a megcsalást de mit lehet tenni ha ennyire egymásra izgultatok?"

Azt akartam mondani hogy nem védem a megcsalást de nincs kedvem utálni a hűtleneket mert sokéves szenvedést okozott nekem hogy csalják egymást az emberek én meg mindig bele éltem magam a párjuk helyébe. Bele fáradtam a megcsalás témába, nincs kedvem kiborulni ezen többé.

Nem azt mondtam hogy a férfinak nézzük el ha hűtlen.

Azt kérdeztem mit lehet tenni ha annyira elvakította a vágy a nőt és a férfit, hogy nem ment haza, mert nem tudtak uralkodni a vágyaikon. Ez van, már nem lehet vissza csinálni, én csak sajnálom a férjet aki kint keresi a pénzt, amíg otthon a felesége és a barát meg...

nov. 24. 22:19
 20/24 A kérdező kommentje:
én nem akarnám a barátom háta mögött ezt csinálni! ezért lenne jó ha elmondaná a felesége neki vagy együtt mondanánk el barátomnak. akkor már költözhetnének is hozzám a gyerekkel! csak nem tudom még a barátom felesége mit szeretne
nov. 24. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!