Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Reménytelenül beleszerelmesedt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reménytelenül beleszerelmesedtem egy kollégámba. Még sose volt ilyen erős érzésem olyan ember iránt, akivel nem vagyok kapcsolatban. Hagyjam ott a munkahelyem?

Figyelt kérdés

Reménytelen, mert van párja, és nagyon boldog vele. Esélytelen, hogy elhagyja őt értem, ez nem is merül fel.

Olyan furcsa, mert még olyanokat is érzek, hogy az se baj, ha sosem tudja meg, hogy valaha szerettem, akkor is jót akarok neki. Volt, hogy csempésztem neki csokit, mikor szar munkája volt, és a háta mögött is jóakarója vagyok, nem pletykálok, megvédem a jóhírét. Önzetlen szeretet érzek iránta, még sosem éreztem hasonlót.

Én vagyok a nő, ő a férfi. Külsőre is roppantmód bejön, de természetesen a belsője miatt szerettem bele. Tudom a rossztulajdonságait is, de nem ábrándítanak ki.

Jó kollegális viszonyban vagyunk, bizalmi viszonyban. De 1 nagy, terhelő titok attól még van köztünk... Hogy szeretem.

Minden porcikáját megpuszilnám legszívesebben. Egész nap csak a szemébe néznék, hallgatnám a hangját, csókolnám.

Nincs kiút ebből, csak ha soha többé nem látom őt, és munkahelyet váltok...

2020. márc. 24. 10:18
 1/9 anonim ***** válasza:
65%

Mióta tart? Szerintem ha eltelik egy idő könnyebb lesz.

Ha jó munkahely én tuti nem váltanék csak emiatt. (az is segíthet ha beszélsz vele erről, hogy ő is másképp viszonyuljon hozzád vagy ha te kezded el kerülni)

2020. márc. 24. 11:23
 2/9 anonim ***** válasza:
25%

Ilyen alapon akkor mindig dobod a munkádat? Tippelek: Neked is 6 diplomád és 9 nyelvvizsgád, meg 246M megtakarításod van, mint a többi hazudozó Gyakoris 12 évesnek, ugye? >:)

NŐJ FEL!

Vagy menj rá, és élvezd, vagy nyelj, kussolj, és melózz tovább!

2020. márc. 24. 11:25
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Ha megteheted, hogy munkahelyet válts (amihez baromira nem kell 6 diploma, 9 nyelvvizsga meg 246M megtakarítás), akkor válts, ha nem tehteed meg, akkor a kapcsolatot építsd le, ne haverkodj vele tovább.
2020. márc. 24. 11:39
 4/9 anonim ***** válasza:
9%
Tipikus gyerekagyú tinikeh, aki keveri a fellángolást a szerelemmel... Lapozzunk értelmes kérdésre, társaim!
2020. márc. 24. 11:41
 5/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
78%
Felnőtt emberként nem hiszem, hogy ne lehessen ezt magadban lerendezni értelmesen. Nyilván, ha van egy jó kapcsolata, akkor ezt nem igazán jó tönkretenni egy fellángolás miatt és nem hiszem azt sem, hogy a munkahely váltás megoldás lenne, ott is lehet majd olyan, aki bejön, inkább fogadd el. Aztán ki tudja, egyszer ha szakítanak még lehet a tied.
2020. márc. 24. 12:25
 6/9 anonim ***** válasza:
90%

Az érzelmi dolgokokat nem mindig tudja úgy lerendezni az ember, ha nap mint nap egy légtérben van az illetővel, a kérdező szenved, tehát neki nem megy.

Egyébként nem igazán értem, mi akkora nagy szám egy munkahelyváltásban, általában az ember ezek nélkül is meglépi 2-3 évente, hacsak nem valami kiemelkedően fantasztikus helyről van szó, de erről nem írt semmit.

2020. márc. 24. 14:22
 7/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
90%
Természetesen ezt ő dönti el véglegesen, nem könnyű, ezt nem vitatom.
2020. márc. 24. 14:27
 8/9 anonim ***** válasza:
94%

Tudatosítanod kell magadban, hogy neki van szerelme, és ezt nem csak egyszer, hanem minden felkeléskor és lefekvéskor.

A munkahelyváltás nem mindig oldja meg a problémádat, mert ha ott egy másik ilyen férfi lesz akinél ugyanezt fogod érezni,de foglalt, ugyanott vagy.

Ezt magadban kell lerendezned!

A munkahely meg munkahely. Tudni kell kívül hagyni a magánéletet és érzést. Külön kell tudnod választani a munkát a magánélettől.

2020. márc. 24. 14:43
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Életemben eddig nem sokszor éreztem azt, hogy bolondulásig szeretek valakit. Aztán jött valaki, aki talán legnagyobb szerelmem, de legfájóbb csalódásom is volt egyben. Minden áldott nap végig néztem, mikor, mit, kivel csinál. Mai napig is hallgatnom és látnom kell - de..

Nem azért születtünk, hogy egy ember romba döntse az eddig felépített kis életünket. Ha egy helyen dolgoztok, neked csak el kell fordítani a fejed, és adni, mennyire közömbös vagy iránta. Máshogy nem fog menni.

2020. márc. 24. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!