Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » El tud múlni párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tud múlni párkapcsolatban a szeretet? Vagy akit ténylegesen szerettünk, azt valahol mindig is szeretni fogjuk?

Figyelt kérdés

Egyre inkább azt tapasztalom a valódi mély szeretet nem tud elmúlni. Szakításkor sem.

A szerelem (fellángolás) természetesen el tud múlni. Ez kémiailag is igazolt.

tegnap 13:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
9-én nem azt mondtam, hogy minden esetben elmúlik. Természetesen van ilyen, hogy a vágy hűl ki, de az emberi szeretet megmarad. De nagyon sok esetben a szeretet és a tisztelet is megszűnik a másik iránt.
tegnap 15:34
 12/23 anonim ***** válasza:
A szerelem nen egyenlő a fellángolással. Fellángolásból nem mindig van szerelem. Kettő különböző fogalom. A szeretet lehet feltétel nélküli két ember között, de csak akkor ha együtt is maradnak. Ha szakítás a vége akkor vagy viszonzatlan, vagy eltűnik.
tegnap 15:34
 13/23 anonim ***** válasza:
12- ergo azért nem marad meg örökre a másik iránt akkor sem, ha régen nagyon szerették egymást.
tegnap 15:37
 14/23 A kérdező kommentje:

12

"A szeretet lehet feltétel nélküli két ember között, de csak akkor ha együtt is maradnak. Ha szakítás a vége akkor vagy viszonzatlan, vagy eltűnik."

Igen. Lehet feltétel nélküli párkapcsolatban, de szakítás után is megmaradthat. Kölcsönösen. Személyes tapasztalat.

tegnap 15:44
 15/23 anonim ***** válasza:
Mármint megmarad mint barát, vagy szép emlék és ahhoz ragaszkodsz kérdező? ^^
tegnap 15:46
 16/23 A kérdező kommentje:
A szeretet része marad meg. Nevezhetjük barátságnak is, de ugye nem a legjobb szó ha egy exről van szó. Az nem lesz tisztán csak barát sosem, mint egy hagyományos barát.
tegnap 15:51
 17/23 anonim ***** válasza:
Nálam eddig sosem maradt meg. Nem is tartom a kapcsolatot az exeimmel, miért is tenném. Szerettem őket, de valamiért nem működött, mindenki lépett tovább. Volt, ahol nem szépen váltunk el, ott szeretet sem maradt bennem. Miért szeretnék valakit, aki megbántott? Aki nem bántott, arra nem gondolok rossz szívvel, de azt nem mondanám, hogy szeretem. Emlék, ennyi. Szerintem ez nagyon egyénfüggő. Van, aki jóban marad az összes exével. Nekem erre abszolút nincs igényem.
tegnap 15:54
 18/23 anonim ***** válasza:

Látod én ezzel sem értek egyet. Attól, hogy valakibe valamikor szerelmes voltam attól még lehet jó barátom anélkül, hogy elképzelném milyen lenne vele újra szex, vagy párkapcsolat. Nyilván nem olyan barátság mint amikor semmi se történt köztünk, vagy nem voltunk egymásba szerelmesek, de lehet belőle barátság amit a kedvelés, szeretet tart össze.

Nem mindegyik párkapcsolat végződik haraggal, utálattal, vagy közömbösséggel. Mindenre va példa.

tegnap 15:55
 19/23 anonim ***** válasza:
18- ha nekem írod (17 vagyok) akkor persze, lehet! Senki sem mondta, hogy nem lehet. De nem is szabályszerű, hogy az legyen. Kinek hogy működik. Nekem a kapcsolat megszakítása működik.
tegnap 15:58
 20/23 anonim ***** válasza:
19! Nem neked írtam személyesen, csak megjegyeztem én hogyan gondolom. Mindenki eldönti maga hogyan áll hozzá elvégre nem vagyunk egyformák.
tegnap 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!