Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 100-ből hány párkapcsolatban éli meg ténylegesen a két fél a nagybetűs, boldog, igazi, épitő, katartikus szerelmet ?
Szerintem 90%-a indul a kapcsolatoknak az első hónapokban fergeteges szerelemmel, love bombinggal.
De nem ez az igazi.
Azaz katartikus szerelem nem deffinialja az igaz szerelmet.
Az elején első hónapokban, (ahogy #1 is írja) és talán még az első évben is mindenki úgy gondolja élete nagy szerelmével van együtt....
Aztán évekkel később új élete nagy szerelme lesz...
Nem vállalunk. Nekem egy 13 éves fiam van, férjemnek egy 14 éves lány és egy 6 éves kisfiú, nagyok élnek velünk.
Illetve 45 vagyok... közös gyerekünk nem lesz.
Én is 40+ osakat fogok ki. Gyerekmentesek ugyan, de egyiknek sem való gyerek. Addig tartanak csak a szerelem aztán menekülhetnék gyerekkel tőlük.
Lasd a fenti lélda is ezt mutatja hogy gyerekkel már nem szerelem az élet. Hanem beújítanak mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!