Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek 100-ből hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 100-ből hány párkapcsolatban éli meg ténylegesen a két fél a nagybetűs, boldog, igazi, épitő, katartikus szerelmet ?

Figyelt kérdés
2022. máj. 31. 20:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem a gyerekekkel nem szerelem az élet, hanem tönkrement a kapcsolatunk, igazából már a terhességem alatt apuka kissé kifordult magából. Még 2 évet bírtam mellette a picivel.

Férjem más okból költözött el a családtól, potom 13 év után.

Nálunk a "hozott" gyerekekkel is szerelem az élet.

2022. jún. 1. 12:58
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha forditva lett volna hogy korabban házasodtok es gyerekeitek lesznek most mindketten azzal lennétek akivel korabban.
2022. jún. 1. 14:10
 13/19 anonim ***** válasza:

A gyerekeink anyjával-apjával tönkrement a kapcsolatunk.

Mitől lennénk velük...?? Mindketten elváltunk, mert a kapcsolat nem működött. Illetve jogilag nem váltunk el, mert mindkettőnké élettársi kapcsolat volt, de tönkrement, szétmentünk.

Most ez házasság és gyerekekkel együtt is működik.

Nem értem a logikádat.

2022. jún. 1. 14:29
 14/19 anonim ***** válasza:

A logika elvonatkoztatott.

Ha eleve felrúgjátok a saját gyerekes családotokat illetve az kudarc, akkor logiailag a tietek se lett volna különb ha anno együtt csináltatok volna családot.

2022. jún. 1. 14:32
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Ez olyan pl valaki elhagyja a házastársát es a szeretovel van.

Ha a szeretovel lett volna házas akkor meg a feleségéért hagyta volna el a szeretőt🤣

Szoval ez amolyan elvonatkoztatott logika. A jellem nem változik alapon.

2022. jún. 1. 14:34
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem felrúgtuk a kapcsolatunkat és nem voltunk szeretők. Jóval a szakítás után ismerkedtünk meg.

Köszönjük a jellemünkre vonatkozó kritikát, nem követtünk el semmit senki ellen.

2022. jún. 1. 14:36
 17/19 anonim ***** válasza:

Ha már jellem és ha már fordított logika: milyen jellem az, aki rögtön arra asszociál, hogy mindketten család mellől félrejártunk, aztán felrúgtuk a családunkat és összeházasodtunk? Sok hozzászólásból jött le, hogy ezt a képet láttad magad előtt. Valamiért bennem ez fel sem merült. Valamiért benned rögtön ez a kép jelent meg.

Gondolom olyan fel se merül, hogy egy tönkrement kapcsolatot az ember lezár, ha már nem működik és nem veszekszik a gyerekek feje fölött, még akkor is, ha a fix puna-kukac nem áll már rajtra készen a kertkapuban...? Pedig hidd el, vagyunk így is jó néhányan. De mindenki magából indul ki.

2022. jún. 1. 14:43
 18/19 anonim ***** válasza:

Akinek kudarca van annak mással is kudarca lett volna plane ha 2 kudarcos áll össze.

Az meg nem semmi hogy olyanokat vesznek el akik nem kellenének más eserben, a lepontozók szerint (15.komment)

2022. jún. 1. 15:12
 19/19 anonim ***** válasza:

Nyilván mindenki mindenkivel kompatibilis, tehát ha én a fiam apjával nem voltam kompatibilis, tönkrement a kapcsolat, akkor mással se leszek.

Aha. Értem. Komoly élettapasztalattal rendelkezhetsz.

Nem "nem kellettem más esetben", hanem fogtam a gyerekem és elköltöztem a saját házamból. Amúgy míg mások a szocpol miatt házasodtak anno, mi a gyerekem apjával pont a szocpol (vagyis pontosabban a kedvezményes hitel) miatt nem házasodtunk, mert apukának volt egy önkormányzati ingatlana és házasként nem tudtunk volna fészekrakó hitelt felvenni az építendő házunkra, lévén neki már volt ingatlana, akkor is ha az nem magántulajdon, de kedvezményes hitelre már nem jogosít. Tehát ezért nem voltunk házasok.

Férjem szintén nem "nem kellett máshol", hanem nem jöttek ki a gyerekei anyjával, össze nem házasodtak, összepakolt és elment albérletbe.

Majd egyszer csak megismerkedtünk. És mi pont kompatibilisek vagyunk egymással. Hogy mik vannak.

2022. jún. 1. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!