Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jobb hogy ezt mondtam?
amikor párommal feljött szóba és mondta hogy ő 4 lánnyal volt eddig velem együtt. akkor én 6 fiút mondtam én is vele együtt. de igazából 13 a mostani párommal együtt.
nem mertem a valós számot meg mondani
Nem, arra reagáltam aki itt megszólított.. és utána írta, hogy "minden pasi k_rvának tartja azt a nőt aki 3-nál több pasival volt.."
"Egyáltalán már meg se haragudj ha szerinted az degenerált mert qrvának/ribinek tartja a nőt aki ki tudja milyen férfiakkal feküdt össze akkor te vagy az és nem ő."
Egyrészt ehhez senkinek semmi köze, másrészt meg.. aki ilyen miatt vernyákol az általában pont ugyanúgy lefeküdne kb akármelyik nővel, csak hát nem fekszenek le vele. Nyilván szar dolog az irigység..
Az őszinteség pedig nyilán alap, hazudni gáz.
"Ha leqrváz érte akkor megteszi, attól még neked nem muszáj vele egyetérteni."
"Megvan a joga a saját véleményéhez és ahhoz is, hogy kimondja!"
Igen, nekem is megvan a jogom degeneráltnak tartani azt aki képes valakit elítélni egy szám miatt.
Nem mindegy hiába nem tetszik, hogy volt valakinek 3 partnere még a másiknak 12 rajta kívül azért is hazudott a kérdező neki. De persze amikor azokkal a férfiakkal lefeküdt (vagy még ki tudja mennyit mellettük leszopott, hagyta magát kielégíteni szájjal, kézzel) akkor teljesen mindegy volt.
Hogyha egyszer akkor amikor eldöntötte, hogy az összessel szexel probléma nélkül akkor jelenleg is legyen bátorsága felvállalni meg természetesen a jövőben is a többi partnereinek párkapcsolaton belül.
"Furcsa", hogy akinek kevés szexpartnere akadt az kutyának se kell és valójában irigy arra, hogy a párját vitte boldog-boldogtalan fűbe-bokorba! 💩
Még véletlenül sem lehet az, hogy ő egyáltalán nem akar párkapcsolaton kívül szexelgetni mert nem olyan típusú ember! 🤡
Pedig nemtől függetlenül vannak olyan emberek akik képtelenek szerelem, vagy bizalom nélkül szexelni és őket mondják le általában prűdnek, frigidnek, homokosnak zsigerből, de ha ki meri más, hogy aki fogyasztja az ellenkező neműt mint a cukorkát, hogy egy hímringyó, illetve ringyó még ő a suttyó.
De az nem baj a válaszok alapján többségben, hogy a kérdező hazudott az állítólagos szerelmének egyáltalán.
Éljen a képmutatás és a hazugság!
Aha, és azok a nők akik nem tudnak szerelem, vonzalom, kötődés, bizalom nélkül szexelni azok is irigyek a férfiakra, hogy jóval többet szexeltek mint ők?
Ha azt mondják, hogy nekik hímribi nem kell az csakis azért van mert kutyának se kellenek?
Az teljesen elfogadott, hogy bárki bárkivel szexel, váltogassa a szexpartnereit mint a mindennapos alsóneműt, részegen, sokszor sok felnőtt-tinilány már túl van 16-17 évesen legalább 3-4 fiún mert hát szép és joga van szexelni, élni, de a fiú aki nem akar az bzeráns, vagy csúnya.
Pedig valaki nemtől függetlenül olyan családi közegből van, hogy konzervatívak a szülei, sőt sok a valláskárosult is, de az egyetlen válasz a qrvázásra, hogy irigy, vagy ronda.
Szerintem meg magadból indulsz ki mert téged is bántana ha a párod kirakna azért, hogy számára nem akceptálható a szexpartnerek száma.
Egyébként itt nemcsak az a baj, hogy valaki könnyűvérű hanem azzal, hogy óvatlan különösen ha nő mert a férfi képes megerőszakolni, elrabolni és nem bánja, hogy milyen hanem csak megy mert viszket.
Továbbá az is gondokat okozhat, hogy aki túl van sok kötetlen szexen az nem biztos, hogy meg tud állapodni és nem kötelezően azért mert viszketni, vagy bizseregni fog és akkor tuti hűtlen lesz hanem nem lesz elég a párja mert az a újdonság, izgalom nem lesz meg.
Valamint sok nő és férfi azután vált laza kapcsolatokra, hogy nagyon csalódott, nem mer új kapcsolatba fogni és menekül a szexbe. Nyilván lehet, hogy képes aztán párkapcsolatban működni, mindenre van kivétel és az is igaz, hogy akinek kevés partnere volt válthat mert "ki akarja magát élni" ugyanúgy, de az esetek legalább fele arányában ha sokat/nagy mértékben csalódott valaki az nem tud bízni a párjában, nem tudja hogyan is kéne egy párkapcsolatnak kinéznie.
Azért is illik az egyik típusú a másikhoz.
Nincs azzal gond, keressen magához illő embert mindenki.
Nem igaz?
37
Egyetértek. Senkire sem tartozik, és ez nem az hogy hazudni kell, hanem mert minek mondani, nem tartozik senki senkinek elszámolnivalóval ezen a téren. Jobb biztosan nem lesz tőle, de rosszabb meg lehet.
Mindenki micsoda nagy őszinteség-huszár. :D
Igazából ennek nem kellene beszédtémának lennie. A hosszabb, több éves kapcsolatokról szokás beszélni, de azokról sem túl sokat. Nem a múlt, hanem a jelen és a jövő a fontos.
N
Egyáltalán nem extrém szám a 13, nem értem miért érezted szükségét a hazugsagnak.
Persze nyilván vannak olyan álszent pasik akik szerint az ilyen nő krva, de hidd el ha lehetősége lett volna neki is 13 nőre, gondolkodás nélkül megdugja mindet.
Ha a te pasid is ilyen álszenten viselkedik akkor meg nem is lenne kár érte, dobnám a picsaba aki ennyiért lekrvz.
Jó persze vannak olyan extrém körülmények amik más mrgvilagitasba teszik a sztorit pl ha csak 17 éves vagy, de gondolom nem erről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!