Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jobb hogy ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jobb hogy ezt mondtam?

Figyelt kérdés

amikor párommal feljött szóba és mondta hogy ő 4 lánnyal volt eddig velem együtt. akkor én 6 fiút mondtam én is vele együtt. de igazából 13 a mostani párommal együtt.

nem mertem a valós számot meg mondani

#szerelem #ex #párkapcsolat #ex barátok #ex barátnők
tegnapelőtt 17:14
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
62%
Jó ez így, szard le.
tegnapelőtt 19:51
 22/41 Fragments of Fantasy ***** válasza:
50%

és tényleg olyannal akarsz lenni, aki amúgy annak tartana?

Vannak még normálisabb férfiak is akik nem teljesen degeneráltak.

tegnapelőtt 19:53
 23/41 anonim ***** válasza:
51%

A férfi annak tartja aminek akarja, attól nem degenerált, hogy neki olyan nő nem kell aki 13.-ként fogyasztja őt.

Lehet neked mindegy, hogy a csajodat eddig tövig húzta vagy 15-30 férfi mert neked még több a body count, de nem mindegyik férfinak mindegy.

tegnapelőtt 20:01
 24/41 anonim ***** válasza:
50%
Teljesen egyetértek a 23-assal. Sajnos egyre kevesebb az a férfi, akinek nem a szutykos k#va kell, hanem igenis megbecsüli egy nőben, hogy nem fűvel-fával kefél.
tegnapelőtt 20:04
 25/41 anonim ***** válasza:
49%

Az egy dolog, hogy könnyen kapható a nő. Az a baj hogyha lehet vinni jóformán bárkinek akkor melletted is megteheti, vagy lecserél amikor rád unt hiszen nem tud elköteleződni mert az izgalom és az, hogy ő kell a férfiaknak hajtja.

Felelőtlenség is hiszen azt se tudod, hogy milyen a másik, elkaphatsz nemi betegséget, teherbe eshetsz (aztán abortusz) és azért a férfi retardált mert neki nem kell egy céda főleg, hogy ő nem kúrja szét a fél várost?

tegnapelőtt 20:12
 26/41 anonim ***** válasza:
65%
Ahogy ilyen nők, úgy sajnos sok ilyen pasi is van. A vicc az, hogy tuti a retek ri.banc jön össze egy kedves, hűséges sráccal és vice versa.
tegnapelőtt 20:21
 27/41 anonim ***** válasza:
31%

22

"és tényleg olyannal akarsz lenni, aki amúgy annak tartana?

Vannak még normálisabb férfiak is akik nem teljesen degeneráltak."

Ennek semmi köze a normális férfihoz, hogy minek tartja. :D Tök normális férfi is elküldheti szépen, hogy nem akar a 14. (vagy akárhanyadik) lenni a sorban, mert neki ez így sok és/vagy nem hiszi hogy az étvágyadat vissza tudja fogni.

tegnapelőtt 20:30
 28/41 anonim ***** válasza:
67%

Legyenek, engem nem zavarnak, mindenki élje úgy az életét ahogyan elképzeli. De ha elfogadott, hogy a nő/férfi kefél össze-vissza akkor legyen az is, hogy aki nem csinálja párkapcsolaton kívül nem szeretne olyan emberrel lenni.

Nincs indok ledebilezni pont azt aki nem ösztönlény szinten mozog és igazából nincs egymás mellett keresnivalójuk.

Mint mondják inkább a hasonló a hasonlóval mert jobban ki fognak jönni.

Másrészt hogyha én hagyom magam megrakni 12-40 férfinak mit tudom én 2-3 év alatt és akkor egyáltalán nem bánom amikor visznek egy/pár menetre, sőt élvezem akkor amikor párkapcsolatban vagyok akkor felvállalom elvégre akkor egyáltalán nem zavart ki mit gondol rólam.

Csakis az tagadja le a szexuális partnerei számát aki szégyelli, hogy annyival volt dolga. Na de még egyszer megkérdezem hogyha akkor még egy kicsit sem zavart akkor miért pont a páromat kéne átvágni akit elvileg szeretek? Nos azért mert egy rohadt nagy hazug vagyok nemcsak vele szemben, de még magam is becaaptam hiszen qrvára zavar, hogy mennyien mentek rajtam végig és igazán nem szeretem a párom ha szemrebbenés nélkül belehazudtam az arcába!

tegnapelőtt 20:31
 29/41 Fragments of Fantasy ***** válasza:
50%

Pedig szerintem tök abnormális dolog valakit megítélni olyan miatt, hogy hány partnere volt. Oké, nyilván szíved joga nem elfogadni, de vergődni meg emiatt k_vazni a másikat, szerem azért egy merőben suttyó dolog.

Szerintem aki normális az ilyenen nem ítélkezik, max megmondja a másiknak, hogy nekem ez nem fér bele és nem egymást keressük.

tegnapelőtt 20:53
 30/41 anonim ***** válasza:

De te honnan tudod, hogy a hapsija amint megtudná az igazságot elkezdené qrvázni?

Ismered őt személyesen? Egyáltalán már meg se haragudj ha szerinted az degenerált mert qrvának/ribinek tartja a nőt aki ki tudja milyen férfiakkal feküdt össze akkor te vagy az és nem ő.

Ha párkapcsolatban vagy az őszinteség az alap, anélkül nem lesz bizalom köztetek soha.

És ha te szexeltél a múltban, legyen az barátság extrákkal, egyéjszakások, vagy szexkapcsolatok akkor légy marhára őszinte!

Ha nem tudja elviselni mert neki nem fér bele akkor továbbállsz. Ha leqrváz érte akkor megteszi, attól még neked nem muszáj vele egyetérteni.

Megvan a joga a saját véleményéhez és ahhoz is, hogy kimondja!

Ha nem tetszik az a te bajod.

tegnapelőtt 20:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!