Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha azt mondtam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha azt mondtam a baratomnak hogy jobb lenne neki nelkulem, de en nem akartam szakitank?

Figyelt kérdés
Volt hogy mar majdnem szakitottunk, de vegul megsem :)... De a baratom nem bizik bennem es azt mondta hogy nem birja es mondtam neki hogy jobb lenne neki nelkulem, es most nem tudom mit tegyek hiszen en nem akartam szakitani vele, en csak az o erdekeit szerettem volna nezni es megkerdeztem tole hogy mit szeretne, es azt mondta ahogy ezt mondtam hogy latni sem akar, meg utal meg meg miert mondtam ilyet meg ilyenek :'(... most mit tegyek?? segitsetek legyszives! nem akarom elvesziteni! nagyon imadom ot! kerlek segitsetek! :'(... bocsi a helyesirasert telorol vagyok
2013. júl. 25. 09:36
 1/4 anonim ***** válasza:
mond neki h ha szeretne megbízna benned
2013. júl. 25. 09:37
 2/4 A kérdező kommentje:
de en basztam el hogy nem bizik bennem :'(... es most ezzel lehet mindent elbasztam de en csak az o erdekeit akartam nezni :'(... nem tudom mit tegyek :'(
2013. júl. 25. 09:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem neked is jobb lesz nélküle. Keress egy kevésbé paranoiás fiút.

Bennem van annyi büszkeség, ha valaki egyszer ilyet mond rám, akkor otthagyom.

2013. júl. 25. 09:43
 4/4 A kérdező kommentje:
de nem akarom elvesziteni, nem birom nelkule meg egy napot is alig birok ki nelkule nem hogy egy egesz eletet :'(
2013. júl. 25. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!