Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jobb hogy ezt mondtam?
amikor párommal feljött szóba és mondta hogy ő 4 lánnyal volt eddig velem együtt. akkor én 6 fiút mondtam én is vele együtt. de igazából 13 a mostani párommal együtt.
nem mertem a valós számot meg mondani

De ha te nem tartod magad qrvának akkor amikor szexeltél 12 pasival ész nélkül akkor miért zavar, hogy valaki leqrvázhat?

Jó kiindulási alap egy kapcsolathoz.
Hazudjunk mert félünk.

Miért lettem lepontozva?
Ha a kérdező 16 éves és elmondja a pasijának, h 13 pasival volt előtte, akkor jogosan fél elmondani, mert nincs ember, aki ne mondaná rá, hogy egy f#sz szopó k#va. Bármennyire is fáj az igazság egyeseknek.
És több, mint valószínű, hogy ezért hazudott neki.

Ha a kérdező 21 éves akkor is sok a 12 férfi teljesen mindegy, hogy párkapcsolatban szexelt velük, vagy szexkapcsolatban. Nyilván ha 31 éves még akkor is sok a 12 partner párkapcsolatot nézve, de szexet elfogadható.
VISZONT ha a párja soha nem vett részt szexkapcsolatban akkor LEHET nem úgy nézne rá.
Nos az nem baj mivel azt jelenti, hogy nem egymást keresik. Tehát sehogyan sem érthető miért hazudott a kérdező.

Amúgy az, hogy hány emberrel voltunk együtt szexuálisan az egy olyan információ, ami kizárólag csak ránk tartozik.
Nem azért mondom, mert én olyan sokkal voltam (1 kezemen meg tudom számolni), hanem mert ez túl intim dolog, amihez még a jelenlegi párunknak sincs semmi köze. És én sem annyira vágyom tudni a másik előző életét... Én már nem ecsetelném ezt külön senkivel sem, és nem is értem hogy hogy jön szóba ilyen beszélgetés.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!