Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Ugy gondoltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ugy gondoltam jobb ha egy ideig nem beszelunk es azt mondtam neki hogy rossz kedvem vane s csak elszomoritanam (ami igaz is volt).

Figyelt kérdés
Van egy srac facebook-on ismerkedtunk meg es o allandoan irsogalt nekem hogy ki o meg en ki vagyok az elejen nem erdekelt, de aztan jo volt vele beszelgetni es allandoan vele akartam beszelgetni(Mivel Svedorszaba lakik (meg) nem talalkozhattunk).Meg is tetszett nekem es ugy ereztem hogy en is nekide 1 utan olyan fura lett a dolog alig beszeltunk egymassal persze o azt mondta hogy csak rossz kedve van de mar nem olyan mint regen :(
2011. jún. 29. 16:36
 1/8 A kérdező kommentje:
de 1 het utan*
2011. jún. 29. 16:37
 2/8 anonim ***** válasza:

Erre nem fogsz normális választ kapni...

Hány évesek vagytok??

Mit tudsz róla, ami biztos információ??

Miben lett más?? Miért rossz a kedve??

2011. jún. 29. 16:40
 3/8 A kérdező kommentje:

Heeeee!

Itt en vagyok a kerdezo ;))

2011. jún. 29. 16:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Rendben, ez esetben megszűnt közöttünk a kapcsolat...

Egy irányú beszélgetés nem vezet semmire.

2011. jún. 29. 16:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Idióta.
2011. jún. 29. 16:44
 6/8 A kérdező kommentje:

Jolvan na nem kell felkapni a vizet :O

Nezzed mar

Nem vagyok idiota

2011. jún. 29. 16:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Én megkérdezném tőle! Mit is veszítesz vele? Semmit! Nem is ismered! Lehet elég volt belőled, vagy talált mást, akivel dumcsizik! Kérdezz rá bátran, hogy esetleg megbántottad-e valamivel vagy mi az oka, hogy nem jelentkezik!?
2011. jún. 29. 17:36
 8/8 A kérdező kommentje:
koszi :)
2011. jún. 29. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!