Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan próbálnál megváltoztatni egy olyan férfit, akit csak a csajozás érdekel, és ha elmondod neki, hogy ez a nőcsábász életmód nem jó, és, hogy neki változtatni kellene, akkor kinevet téged?
#10 az olyan emberek mint te, nem értitek meg, hogy ezek ilyen emberek. Ha lenne egy komoly kapcsolatuk, mellette ugyanúgy k.rogatnának, mert nem bírnak leállni, hajtja őket a vérük. Ha belekényszeríti magát egy kapcsolatba ő is, és a párja is boldogtalan lesz.
Valamint csak azért létrehozni egy kapcsolatot, hogy később ne legyél egyedül gyerekes, önző tett.
11,nagyon sokan csak azért vannak együtt valakivel, hogy ne legyenek egyedül, vagy legyen hol lakniuk, stb, ehhez nem kell pont nőcsábásznak lenni...
Valóban nem értem ezt a mentalitást, meg hogy hajtja őket a vérük, mert belőlem ez hiányzik. Nem vagyok halvérű, nagyon is intenzíven tudok megélni, érezni dolgokat, de hogy orrba-szájba faljam a palikat, ahhoz nekem újra kellene születnem... Biztosan holt unalmas lennék egy ilyen pasasnak. 🙂
#13 de ha nem érted, akkor ne beszélj ilyen dolgokat...
A másik: mi mellett érv az, hogy sok ember csak megalkuvásból, félelemből megy bele kapcsolatba? Tisztában vagyok vele, csak most a nőcsábaszokról volt szó. Ezek mellett pedig szomorú, hogy ilyen létezik. Most erre nem tudom, milyen reakciót vársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!