Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy a nőcsábászokról bizonyos esetekben negatív véleménnyel vannak?
Ha egy férfiról elterjedt, hogy már megvolt neki 50 nő, akkor egy ilyen emberről nyilvánvaló, hogy mit akar. Ennek ellenére számos nő lefekszik velük.
Ráadásul a töketlen családapák helyett ők azok, akik egyengetik a fiatalabbak útját, amolyan mentorként. Ők azok, akik átadják a pasiknak tudást, amivel sikeresebbek lehetnek a nőknél. És ők azok, akik a fiatal lányoknak is elmondhatják, milyen az, amikor egy férfi csak szexet akar.
Lehet róluk rosszat mondani, de kellenek a világba.
Ez a fajta biztos nem okítja a fiatal lányokat felebaráti szeretetből, hogy milyen jelei vannak, ha csak ki akarja használni egy férfi.
Olyan van, hogy ezek a dzsigolók is kiöregednek és lehorgonyoznak valaki mellett, de akkor már nem a régi életükkel foglalkoznak.
Nem éppen arra van szükség hogy pont azok tanítsák a fiatalabbakat akik komoly párkaocsolatra képtelenek, illetve még csak sejtésük sincs arról hogy abban mi a jó, és javarészt kötődési zavarosak az ilyenek.
Ilyenekről nem tudni , tanulni kell, hanem egyszerűen kerülni az ilyeneket mert sérültek.
Kiknek kellene akkor tanítani fiatalabbakat?
Az átlag nőnek, aki néha maga sem tudja mit akar? A tipikus pasinak, aki szociális analfabéta, és fogalma sincs az emberi játszmákról?
A nőcsábászok legalább értik a nemek közti kommunikációt.
3 A nőcsábászok nagyrészt csalók, akik csak a szexre hajtanak, amit ilyen-olyan trükkökkel csalnak ki.Ez nem párkapcsolat, pláne nem egészséges kapcsolat.
A nőcsábászokat jó párkapcsolati tanàcsadónak titulálni olyan, mintha az unokázós csalókra mondanád, hogy becsületes üzletemberek, akik jó pénzügyi tanácsokat tudnak adni.
Oh igen, még mindig emlékszem amikor 16 éves koromban kiültünk a teraszra beszélgetni egy tea mellé a helyi himringyóval, mikor is átadta nekem az emberi viselkedésről szóló bölcsességeit.
Nagyon igazad van, kellenek a világra olyanok akiknek az élete mások használata, és képtelenek/nincs bennük igény mélyebb kapcsolatok kialakítására
Szerintem meg jobb világ lenne, ha nem lennének ilyenek.
Vagy ha legalább nyílt lapokkal játszana az összes, és egyetlen szexért sem hazudozna. Ha megmondja, hogy csak szexet akar, és a nők úgy is belemennek, az teljesen korrekt.
Amúgy nem létezik "nemek közötti kommunikáció", ez frusztrált, félős emberek által felfújt lufi. Emberek közötti kommunikáció létezik.
"Az átlag nőnek, aki néha maga sem tudja mit akar?"
Mondjuk ilyen embertől mit is várok...
Nem értek egyet. A nőcsábászok - vagy a hozzájuk hasonló mentalitású pasik - sokkal gyakorlatiasabb tanáccsal látnak el, mint az átlag nő/pasi.
Mondok egy apró példát.
Volt egy csaj, akivel konfliktusban voltam. Írogatott nekem a Messengeren, stb. Az alfahím féle srác nagyon jól ismerte a helyzetet, mert elmondtam neki mindent.
Ezt a tanácsot adta:
"Ne írj neki vissza semmit, mert ha nem válaszolsz, előbb-utóbb személyesen fog megkeresni téged"
A jóslat be is teljesült, a lány tényleg maga keresett meg, miután ignoráltam.
Ez természetesen nem azt jeleni, hogy örök érvényű igazság volt a jóslat, de arra a helyzetre nagyon is találó.
Na, az ilyenek miatt jó tanulni tőlük, mert meg tudják jósolni az eseményeket bizonyos esetekben.
Követtem a srác többi tanácsát is. Úgy játszottam, ahogy kell.
Azt egyszer a lány már az ajtómon kopogtatott, maga jött el hozzám.
Ennyit erről.
3# normális családi háttér tanítaná valójában a fiatalakat es akkor nem kerülnének ki kötődési zavarosak a világba.
Ezek a dolgok generációkról szállnak generációkra.
Egy rossz családi háttérrel elcseszetett gyerek, a saját gyerekét is arra tanítja majd tudatlanul is, hogy kell párkaocsolatokat elrontani.
Statisztikailag is ki van mutatva hogy elváltak gyerekei a legnagyobb esélyesek arra hogy felnőtten ők is elvaltak lesznek.
Tehát a fent említett nőcsábász is, aki azt sem tudja mi a jó a családban/tartós kapcsolatokban, annak a szülei se tudták azt neki megmutatni.
Ez semmiképpen nem követendő tanulandó példa.
Ez érzelmi szegénység.EQ hiány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!