Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jogos, hogy a nőcsábászokról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos, hogy a nőcsábászokról bizonyos esetekben negatív véleménnyel vannak?

Figyelt kérdés

Ha egy férfiról elterjedt, hogy már megvolt neki 50 nő, akkor egy ilyen emberről nyilvánvaló, hogy mit akar. Ennek ellenére számos nő lefekszik velük.

Ráadásul a töketlen családapák helyett ők azok, akik egyengetik a fiatalabbak útját, amolyan mentorként. Ők azok, akik átadják a pasiknak tudást, amivel sikeresebbek lehetnek a nőknél. És ők azok, akik a fiatal lányoknak is elmondhatják, milyen az, amikor egy férfi csak szexet akar.

Lehet róluk rosszat mondani, de kellenek a világba.

2021. nov. 29. 10:55
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

Nem, nekem ennél több.

A volt barátnőm szerint azért vagyok olyan jóképű, mert hasonlítok anyámra, (aki fiatal korban szép volt). Más nő azt mondta, hogy én túl szép vagyok hozzá, aztán mikor ignoráltam, őrjöngött egyet, ami jelzi, hogy bizony nem hazudott, mikor szépnek nevezett. 9.-ben pedig tudtam, hogy tetszek egy lánynak, amit ki is használtam akkor, amikor segítség kellett (nem kell nagy dologra gondolni: ő volt az első, akitől kértem valamit, ha nem volt nálam, mert tudtam, hogy segít). Valentin napon a húgom barátnője konkrétan rámtörte az ajtó annyira bejöttem neki stb... Most nem azt mondom, hogy mindenkinek tetszem, de kaptam már bókokat (amik amúgy kicsit sem érdekelnek). De egyébként én már régen rájöttem arra, hogy nem a külső a fontos, hanem a belső. Valaki nem néz ki jól, de jó a szövege, önbizalma stb. van, és összejönnek neki a dolgok.

A kérdést meg azért írtam ki, mert nem tartom jogosnak, hogy szidják őket, amikor szerintem lehet tőlük tanulni.

2021. nov. 29. 12:29
 32/40 A kérdező kommentje:

Ó még valami: alaposan ki is használtam azt, hogy húgom barátnőjének tetszettem. Konkrétan csókolóztam vele azért, hogy elmondjon tesómról dolgokat, aki akkoriban egy olyan fickóval járt, akit akkor nem bírtam.

Mondjuk itt már látszott, hogy fogékony vagyok a rosszfiúk életmódra. :D

Hehe, szép emlék, bár nem vagyok rá büszke.

2021. nov. 29. 12:36
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

Gyaaaooo ez az tessoooo, nagyon kiirraally vagy xd !!4!

De komolyan ember, ez egy anonim fórum, miért érzed szükségét ennek a farokméregetésnek? 🤦‍♂️ Na de akkor a kérdést túl is tárgyaltuk. Kellemes rosszfiúskodást, te csődör!

2021. nov. 29. 12:40
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Volt nekem is egy ilyen rosszfiú ismerősöm, aki mindig kihasználta a nőket.Csak egyszer az egyik nő verőembereket küldött rá, és jól megverték.Azóta is emlegeti.Persze a csajnak semmi baja nem lett ebből, mert maffiózókat küldött rá.Érdekes, azóta már nem annyira rosszfiú.Lehet tanult az esetből.
2021. nov. 29. 12:44
 35/40 A kérdező kommentje:

meséltem kicsit magamról, ha már ennyire kétségbe vontad, amit mondtam.

Külsőre egyébként átlagos srác vagyok, de volt, akinek az esete voltam, és kész...

De úgy látszik, te csak kötekedni tudsz.

2021. nov. 29. 12:46
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
Igen, plusz kellenek tolvajok is a világra, hiszen ki mondaná el neked hogy hogy tedd betörésmentessé a lakásodat, ha nem ők... Na meg ki is tanítanak arra, hogy hogy legyél halk és észrevétlen (de nem azért hogy te is betörj másokhoz!!!)
2021. nov. 29. 12:47
 37/40 A kérdező kommentje:

Érdekes történet, nyilván nem lehet ész nélkül kihasználni a másikat!

2021. nov. 29. 12:47
 38/40 A kérdező kommentje:

De egyébként a normális lányokat én nem is akarom kihasználni.

A nem normális emberekkel szemben viszont igazán nem sajnálom.

2021. nov. 29. 12:49
 39/40 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem kötekedni akartam, hanem rávilágítani pár dologra:

1) ha te tudsz és akarsz rosszfiúként élni, akkor élj úgy. Tökmindegy ki mit gondol erről a típusról.

2) a csajozás sikeressége a vonzerőn múlik. Nincsenek praktikák meg titkos tudás.

3) Az igazi rosszfiúknak eszükbe sem jutna itt kommentelni GYK-n. Azok élik a csajokkal teli életüket.

2021. nov. 29. 12:52
 40/40 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rosszfiú, de talán arrafelé tartok. Később már inkább nosztalgiából fogok visszanézni ebbe a rovatba, hogy annak idén hol tartottam. Jó lesz majd látni, honnan indultam.
2021. nov. 29. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!