Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy a nőcsábászokról bizonyos esetekben negatív véleménnyel vannak?
Ha egy férfiról elterjedt, hogy már megvolt neki 50 nő, akkor egy ilyen emberről nyilvánvaló, hogy mit akar. Ennek ellenére számos nő lefekszik velük.
Ráadásul a töketlen családapák helyett ők azok, akik egyengetik a fiatalabbak útját, amolyan mentorként. Ők azok, akik átadják a pasiknak tudást, amivel sikeresebbek lehetnek a nőknél. És ők azok, akik a fiatal lányoknak is elmondhatják, milyen az, amikor egy férfi csak szexet akar.
Lehet róluk rosszat mondani, de kellenek a világba.
Minden ember játszmázik, te is, csak nem veszed észre.
Természetesen a csajozásban NEM szükséges mindig hazudni.
Egy csajozós pasi szájából jól hangzik az, hogy "le akarok veled feküdni", mert magas önbizalma van. Az átlag pasitól meg viccnek tartják.
Nos, amíg el nem jutok arra a szintre, hogy az én számból is jól hangozzon a "le akarok veled feküdni", miért baj, ha addig taktikázok?
Most az a bajod, hogy nem akarok lúzer maradni?
Jaaaaaaaajj de fárasztó vagy...
Azért volt már meg neki 50 csaj, mert vonzó. Nincs itt semmiféle tudás meg praktika meg varázslás! Az illető férfihoz vonzódnak a csajok. Ezt a hatalmát ő arra használja, hogy minél többet lefektessen. Pont. Mégis mi a faxt kell ezen ennyit filozófálni?!!
Én felvállalom, amit gondolok, mindig őszinte, nyílt kommunkációt használok mindenkivel szemben. Megvan az értékrendem, de hajlandó vagyok mindenkit meghallgatni, mindenkivel vitába szállni és megérteni az ő álláspontját is. Szeretetet, megbecsülést és tiszteletet kapok cserébe. És boldog párkapcsolatot. De hogy valaki játszmázzon, becsapja, manipulálja a másikat, ráadásul azért, hogy érzelmileg, testileg kihasználja, na az egy undorító dolog, erre büszkének lenni, ezt "tanítani" pedig egy utolsó, aljadék megnyílvánulás.
Mondd csak, miért jó dolog az őszinteséget, a becsületességet lezülleszteni, és játszmázni, hazudni, manipulálni? Hogy az ejakulációdhoz hozzásegítsen más is? Szerinted milyen jellem ez?
Inkább legyél becsületes 1 nő mellett, mint egy játszmázós, jellemtelen alak 50 nő mellett.
Nekem senki nem adott tanácsot soha. Ennek ellenére magamat tanítottam és olyan nőim voltak, hogy csak na. Az ember a saját útján tanul. Lehet tudnak hasznos infót adni arról, hogyan kell megfektetni egy nőt, de azzal tényleg csak egy fokkal közelebb kerülsz, hogy olyan légy mint ő. A nőket hamar kilehet ismerni és akkor tudod mit kell tenned. Viszont ez a fajta szex meg se közelíti az igazit. Olyan mintha egy téves út felé hívogatna az illető. Azt mondja tud egy rövideb utat a célod eléréséhez, és ezért bevisz az erdőbe ahol bolyongsz egy jó ideig majd eltévedsz. Nem nagyon tudom jól megfogalmazni, de a lényeg, hogy ha egy nőcsábásznak az élete általában szar. Megrak pár nőt és? Az életbe nem viszi semmire. Valamijen téren tényleg sérült. De lehet csak simán elmaradott gondolkodással bír.
Sokkal értelmesebb lenne a saját életeddel törődni és a szexel csak akkor foglalkozni ha tényleg úgy jön ki a dolog. Aki a szexet kergeti az meg is marad azon a szinten. De az a kezdő szint. Majd időskorára valószínű egy kocsmába végzi be.
Azért vonzódnak hozzá, mert magas önbizalma van, és tudja, hogyan kell komminikálni a nőkkel.
Ha csak jól nézne ki, de egy önbizalomhiányos alak lenne, aki nem tud két szót váltani senkivel, nem kellene sok nőnek!
Ő éppen azt taníta meg, hogyan legyen az embernek önbizalma, és mit mondjon/ne mondjon, amikor nőkkel beszél.
11 Ez a baj, hogy egy pszichopátiás viselkedésű embertől akarod tanulni azt, hogy hogyan viselkedj úgy, mint egy pszichopata.Az a szomorú, hogy szerinted ez egy jó dolog.
Normális férfi kapcsolatot is akar, nem csak hazudozni a szexért, utána az átvert nőt eldobni mint egy rongyot.
A játszmázás pedig egy beteges viselkedési forma, nem mindenki teszi ezt.Aki normális emberi kapcsolatokat akar kialakítani, az semmiképp.
Nekem kellenek a tanácsok, mert a múltam hányatott!
Egy vallási szektában voltam, ahol folyamatosan a bűntudatkeltéssel frusztráltak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!