Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy a nőcsábászokról bizonyos esetekben negatív véleménnyel vannak?
Ha egy férfiról elterjedt, hogy már megvolt neki 50 nő, akkor egy ilyen emberről nyilvánvaló, hogy mit akar. Ennek ellenére számos nő lefekszik velük.
Ráadásul a töketlen családapák helyett ők azok, akik egyengetik a fiatalabbak útját, amolyan mentorként. Ők azok, akik átadják a pasiknak tudást, amivel sikeresebbek lehetnek a nőknél. És ők azok, akik a fiatal lányoknak is elmondhatják, milyen az, amikor egy férfi csak szexet akar.
Lehet róluk rosszat mondani, de kellenek a világba.
Jóképű vonzó férfi, aki önbizalomhiányos... hát persze, ez olyan tömeges jelenség...🙄 Mesélj még, kérlek!
Tudod miből van az önbizalom? Az EREDMÉNYEKBŐL. A visszajelzésekből. Egy jóképű férfi már egészen fiatalkortól kezdve folyamatosan pozitív visszacsatolásokat kap. Ezért a jóképű de önbizalomhiányos férfi olyan, mint a becsületes politikus. Van ugyan, de minimális.
Rám is mondták már, hogy helyes vagyok, mégis van önbizalomhiányom.
Már mondtam, hogy a múltam hányatott.
18 Sajnálatos, de ez látszik is.Valószínűleg ezért tekintesz példaképként hitvány emberekre.
Inkább egy rendes pszihológus kéne neked, akivel átbeszélhetnéd a múltad, és tudna tanácsot adni milyenek az egészséges emberi kapcsolatok.
Már leírtuk miért baj.Ha még mindig nem érted meg, akkor súlyosabb gondjaid vannak, mint hitted.
Ilyen szintű lelkisegélyért szakemberek komoly pénzeket kérnek el.Itt senki nem fogja neked ingyen megoldani a traumádiat.
"Mondd csak, miért jó dolog az őszinteséget, a becsületességet lezülleszteni, és játszmázni, hazudni, manipulálni? Hogy az ejakulációdhoz hozzásegítsen más is? Szerinted milyen jellem ez?"
Sajnálom, de erősen kétsegbe vonom azt, a játszmázás rossz lenne. Erősen kétségbe vonom azt is, hogy alapvetően becsületesnek, őszintének kell lenni ebben a világban. Az őszinteségem miatt kerültem már bajba, amikor kitárulkozó voltam. Holott hallgatni, vagy hazudni kellett volna.
Szóval elnézést, de nem értek egyet.
Őszintén vagyok, amikor őszintének kell lenni. Hazudni fogok, amikor hazudni kell, és hallgatni fogok, amikor hallotgatni kell.
Ezt látom helyes stratégiának az életben.
Ja, jóképű vagy nyilván. Nekem is mondták már, hogy jóképű vagyok. A nyugdíjazott kolléganő meg az öreg szomszédasszony és hasonlók. Gondolom neked is kb ennyi alapja van a jóképűségedbe vetett hitednek.
Amúgy meg minek írtál ki kérdést? Ha ennyire biztos vagy a dolgokban, akkor éld így az életedet. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!