Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges az, hogy egy eddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges az, hogy egy eddig nőcsábász pasas teljesen megváltozzon?

Figyelt kérdés
Új munkahelyem van, ott ismertem meg X-et, negyvenes pasas,aki nemcsak vicces és nagyon jó fej, hanem jól néz ki, bomlanak utána a nők. Munkatársamtól tudom, kik voltak meg neki a szinten. Mikor kapcsolatban volt is dugta a nőket. Van egy kolléganő nem lehet róla levakarni, de X hárította, 1 éve van neki valami barátnője azóta állítólag senkit nem visz ágyba. Lehetséges hogy egy ilyen ember így megváltozzon?
2022. dec. 2. 06:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze, egészen biztos, hogy a "40-es X, akinek mindenki megvolt a szintről" nem fog majd pont melletted félredugni. Meg ez is milyen már? Hogy munkahelyen mindenki megvolt. Ilyen embert akarsz társnak magad mellé? Önbecsülésed legyen már.
2022. dec. 2. 07:03
 2/19 anonim ***** válasza:
58%
Ez kell nektek, nők...
2022. dec. 2. 07:07
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Majd "megváltozik", ha már elveszíti a vonzerejét, ill. állandóan fél hat lesz nála. Addig minden csak mese.
2022. dec. 2. 07:15
 4/19 anonim ***** válasza:
26%
Van rá esély, de arra is hogy nem. Én a huszas éveim legelején voltam olyan, hogy egyetemen kb mindenkit akinek puncija volt, majd harmadik évfolyamon megismerkedtem egy lánnyal, két évig jártunk, ezalatt a két év alatt csak vele, és nem is kívántam mást. De nem mindenki ilyen.
2022. dec. 2. 07:47
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha 12 évig lettek volna együtt, akkor most egész mást írnál. ;)

Hosszú távon nem változik meg az ember jelleme, 1-2 évig lehetséges.

2022. dec. 2. 08:10
 6/19 anonim ***** válasza:
15%
Hasonló az én esetem is, a húszas éveimben, akit lehetett mindenkit megdugtam, megcsaltam aztán harminc után, már egyáltalán nem vonzott a sportvadászat, lenyugodtam és komoly kapcsolatra vártam. Negyven után meg az az érzésem, hogy X-nek eltorzult az énképe, nárcisztikus és nagyon félti az egóját, hogy mi lesz, ha őt már nem akarják a nők. Ezért folyton bizonyítania kell magának, hogy még mindig akarják a nők. Ettől az átoktól viszont amíg áll a dákója nem fog szabadulni.
2022. dec. 2. 08:10
 7/19 anonim ***** válasza:
64%
5. Osztom!
2022. dec. 2. 08:21
 8/19 anonim ***** válasza:
87%

Olyan van, ahogy előttem is írják, hogy tini korban az ember kiéli az ösztöneit, de 20-as, 30-as évekre illik ezeken túllépni. AKi 40 évesen ott tart, hogy nem képes megállapodni egy ellenkező ember mellett (nőknél is ultragáz az ilyen embertípus), és nem bírja ki, hogy ne ráncigáljon fel minden héten más nőt/csávót, ott valami naggggyon nem stimmel.

Nem irigységből mondom, mert nekem ugyan minden földi jó kijutott ebben az életben, de szerintem az ilyen ember már nem változik.

F

2022. dec. 2. 08:28
 9/19 anonim ***** válasza:
57%

Saját tapasztalatból mondom, hogy igen, lehetséges, csak nem jellemző.

De pl 35éves koromig én is a legyet is röptében…

Aztán találtam 1 olyat aki helyett nem kéne másik soha.

2022. dec. 2. 09:04
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon láttam olyat, hogy aki akar 20/30 évesen dugott jobbra balra, az lenyugodott volna. Meg őszintén, nekem nem kene olyan pasi sem, aki húsz évesen vegugdugta a várost. Szerintem ez gusztustalan.

25N

2022. dec. 2. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!