Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges az, hogy egy eddig nőcsábász pasas teljesen megváltozzon?
Ha 12 évig lettek volna együtt, akkor most egész mást írnál. ;)
Hosszú távon nem változik meg az ember jelleme, 1-2 évig lehetséges.
Olyan van, ahogy előttem is írják, hogy tini korban az ember kiéli az ösztöneit, de 20-as, 30-as évekre illik ezeken túllépni. AKi 40 évesen ott tart, hogy nem képes megállapodni egy ellenkező ember mellett (nőknél is ultragáz az ilyen embertípus), és nem bírja ki, hogy ne ráncigáljon fel minden héten más nőt/csávót, ott valami naggggyon nem stimmel.
Nem irigységből mondom, mert nekem ugyan minden földi jó kijutott ebben az életben, de szerintem az ilyen ember már nem változik.
F
Saját tapasztalatból mondom, hogy igen, lehetséges, csak nem jellemző.
De pl 35éves koromig én is a legyet is röptében…
Aztán találtam 1 olyat aki helyett nem kéne másik soha.
Nem nagyon láttam olyat, hogy aki akar 20/30 évesen dugott jobbra balra, az lenyugodott volna. Meg őszintén, nekem nem kene olyan pasi sem, aki húsz évesen vegugdugta a várost. Szerintem ez gusztustalan.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!