Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek képes lenne megváltozni?
Ha ilyen csalfa típus kevés esély van rá,hogy megváltozzon, de nem lehetetlen. Lehet,hogy eddig nem találta meg azt akivel igazán megértik egymást,és bár lezárhatta volna a kapcsolatot mégsem ezt tette, inkább félrelépett.
Adj Neki egy esélyt,járj nyitott szemmel és majd meglátod hogy alakul.
Ez az unalomig ismert esete annak, amikor inkább összejön egy lány egy aranyos pofijú fiúval, akiről már most tudja, hogy meg fogja őt csalni, de elhiteti magával, hogy "majd megváltozik értem", mintsem összejöjjön egy nem csajozógéppel, aki ellenben hűséges típus.
Ti hozzátok magatokat ebbe a helyzetbe. Nehezen lehetne sajnálatot érezni ebben. Saját döntéseitekkel alakítjátok önmagatok életét.
" Sikeres a csajozásban, amivel nincs is gond, ha szingli az ember."
Aha. Szóval amíg szingli, addig vonzó, hogy a legyet is röptében, de ha veled összejön, akkor egyszerre 180 fokos fordulatot vegyen a személyisége, ugye?
A nőknek miért fixa ideájuk megváltoztatni egy férfit? Ha egy nő már eleve így áll neki egy ismerkedésnek, hogy na majd megmutatja a világnak, az semmi másra nem utazik, csak arra, hogy később veregethesse a mellét, hogy márpedig neki sikerült és betörte a pasikát. Undorító. Az ilyen nők, mint a kérdező nem is magára a srácra pályázik (ugyanis akárki más is lehetne a srác helyében, aki népszerű, s nőkkel veteti körbe magát), hanem arra, hogy kedvére, s az igényeire formálhasson valakit. Sose fogom megérteni ezeket a nőket, talán jobb is.
De csak hogy magamat hozzam fel ellenpéldaként, nekem férfiként eszem ágába nem jutna egy nőt megváltoztatni ismerkedéskor, hiszen pont azért tetszik, mert olyan, amilyen. Olyan, ahogy megismertem, megismerhettem. Oké, nyilván nemtől függetlenül mindenkinél kell fejlődnie a jellemnek, de ezt ne egy ellentétes nemű ember alakítsa már a saját hóbortjára.
Jó lenne már ezen egy kicsit elgondolkodnotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!