Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges az, hogy egy eddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges az, hogy egy eddig nőcsábász pasas teljesen megváltozzon?

Figyelt kérdés
Új munkahelyem van, ott ismertem meg X-et, negyvenes pasas,aki nemcsak vicces és nagyon jó fej, hanem jól néz ki, bomlanak utána a nők. Munkatársamtól tudom, kik voltak meg neki a szinten. Mikor kapcsolatban volt is dugta a nőket. Van egy kolléganő nem lehet róla levakarni, de X hárította, 1 éve van neki valami barátnője azóta állítólag senkit nem visz ágyba. Lehetséges hogy egy ilyen ember így megváltozzon?
2022. dec. 2. 06:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%

"Munkatársamtól tudom, kik voltak meg neki a szinten."

"Mikor kapcsolatban volt is dugta a nőket."

A gyomrom felfordul az ilyen használt, hűtlen, r*bancoktól.

Hihetetle, hogy vannak nők, akiket ez nem zavar.

2022. dec. 2. 10:29
 12/19 anonim ***** válasza:
92%

Csak olyan riherongyokkal ne hozzon össze az élet mint a 4es,6os,9es

Közhasználati tárgyak

2022. dec. 2. 10:33
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Haverom apja. 4X éves cukros lett. 2 év alatt megszűnt a merevedése. Rá 1 évre felkötötte magát a fészerben.
2022. dec. 2. 12:25
 14/19 anonim ***** válasza:
81%
Nem fog megváltozni, de mindegy mert úgyis megrakatod magad vele xD
2022. dec. 2. 12:31
 15/19 anonim ***** válasza:
40%
Primitív és megalázó arra nézve, aki ilyen szavakat használ felnőtt létére, hogy "megrak", de valószínűleg tényleg össze fekszetek:D
2022. dec. 2. 13:48
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Honnan veszed hogy az előző nőit csalta? Volt hosszabb távú kapcsolata?
2022. dec. 2. 14:07
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
A saját érdekemben nem fűznék reményt ahhoz, hogy meg tud változni. Ezzel mindent elmondtam.
2022. dec. 2. 17:37
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Tesóm 6évet szánt az életéből egy fickóra akinek a gyárban a beceneve b@szósLaci volt… nagy szerelem volt, aztán kiderült, hogy a 6év alatt végig csalta.
2022. dec. 2. 20:22
 19/19 anonim ***** válasza:
74%

Nem, aki 20-30 éves korában végigdugott mindenkit, nem fog lenyugodni. Vagy csak ideig-óráig.

Az ilyen 3-4 éves kapcsolatocskák pont ilyenek. Találsz valakit, szexeltek, majd ráunsz és újra hajtani kezded a nőket. Ilyen egyszerű.

2022. dec. 7. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!