Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fog még érdeklődni vagy akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fog még érdeklődni vagy akar még tőlem valamit?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet hogy rám írt magátol egy csávó aki eléggé csajozós fajta.eleinte elvoltunk dumáltunk volt is online szex köztünk majd pár nap után eltünt majd megírta hogy alakuloja van és ne írjak neki de hamar megunja a nőket azt vettem észre tiltott is de évek óta csomó nőket követ/lájkol napi szinten meg soha nem rakja ki a nőjeit.modt néztem a barátnőm teloján hogy ujabb nőket követett be pedig mikor alakuloja volt kikövetett pár nőt.Kérdésem:fog még keressni?

jan. 11. 15:53
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Azon is gondolkoztam írták is ha majd nem lesz senkije (mivel most azért nem érdeklem mert van más)akkor majd fogkeressni és utána megint dob ha talál mást mivel én biztos vagyok neki gondolja hogy ide jöhet
jan. 12. 04:10
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen ha nem lenne senki addig jó lennél neki. Közben csajozna és ha találna mást téged dobna. Ilyenek.
jan. 13. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!