Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg problémásnak találják a férfiak az olyan nőt, aki az első vagy második randin nem akar szexelni, hogy ezért a friend zone-ba teszik őket és utána nem érdeklődnek már irántuk?
Az ilyen nők fapinák mind!
Bár még azokban is több élvezet van!
Ez a duma amit kaptál tipikusan a kalandkeresésről szól. De ehhez nem kell nagy ész, egy pontos kérdésnek berakható egy középfokú magyar érettségibe is...
Amúgy pedig, hogy hányadik alkalomnál jön a szex... Teljesen változó. És én amondó vagyok, hogy nem is ennek az idejétől függ a kapcsolat esetleges minősége.
Szóval nincs ilyen, hogy második vagy negyedik randi.. Vagy egy hónap után... Ez ahány emberi kapcsolat annyi féle verzióban elképzelhető.
Egészséges lelkületű embernek úgy jó a szex, ha az két ember kölcsönös örömszerzésén alapul. Ez feltételezi, hogy mindkettőnek van hozzá kedve. Akik ezen problémáznak, azok csak egy ürítőzsákot keresnek.
Azt gondolom, a gyökér férfiak, és a szexuális igényeket megfelelési kényszerből feltétlenül kielégítő, könnyen kapható nők egyaránt felelősek azért, hogy ez a felfogás ilyen széles körben népszerű manapság. A férfiak számára nem problémásak azok a nők, akik nem akarnak mindjárt ágyba bújni velük. Az éretlen, véglény kreténekkel meg nem kell foglalkozni.
37F
:D na azért ez elég gáz lenne ha minden férfi így gondolkodna!
Én legalább is nem tudnék első randin szexelni az biztos, meg kell ismerjem előtte kicsit a nőt. Úgy 3-4 randin szerintem már, ha nagyon megvan a vonzalom, akkor okés a szex. De ehez tényleg egy hullámhosszon kell lenni. Ezt most komoly kapcsolat céljából való ismerkedésre értem.
Nyilván ha valaki már az első alkalommal le akar feküdni, az valószínűleg nem a párját keresi, csak egy jó szexet.
De az hogy kinek mi a normális, az változó. Van amelyik nő már az első alkalommal hanyattfekszik. Ha te nem ilyen vagy , ne foglalkozz ezen férfiak kijelentésével. Úgy cselekedj ahogy az érzéseid diktálják. Ne mások véleménye alapján dönts.
igen, leírták.
Az ilyen jobb is, ha lemond rólam, de barátkozni se akarok vele feltétlenül, az is csak azért van, hátha egyszer megjön a kedvem, egy-két alkalomra.
Én nem ezt keresem, nem azt, hogy hátha na akkor ettől a szextől belémszeret, és lesz, ami lesz
persze, egy kvázi idegennel lefekszem, hogy megtudjam, összeillünk-e, mert csak ez alapján lehet eldönteni.
A szerelem nem szexből alakul
Kérdező, te teljesen mást láttál a helyzetbe, mint ami történt. Szóval, volt pár srác, aki csak megakart dugni. Nem adtad be a derekad, ezért kilogikáztad, hogy friendzone-ba tettek, mert nem feküdtél le velük 2 randin belül.
Ezek a srácok amúgy sem akartak volna tőled komoly kapcsolatot, csak szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!