Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves lány vagyok. Az egyik pasi tanárom nagyon tetszett nekem. Már nem! Elkezdett érdeklődni irántam. Szzel még hozzá mentem sítáborba, és ott mindenki sokat ivott, táncoltunk, én vele. Közben tapizott. Mostmár többet akar. Hogy rázzam le?
30-40 éves lehet.
Nem akarom hogy sokan tudjanak róla, botrány legyen belőle!
Félreteszem amit gondolok. Szerintem egy ezt megelőző kérdésedre már válaszoltam. Ha nem, akkor ne haragudj, mindegy.
Elképzelhető, hogy most az alkohol hatása alatt volt, ahogy írtad is, és egyébként semmi komolyabb. Azért valakinek, akiben bízol említsd meg, hogy ne csak te tudj róla....
Felnőtteknek, ofőnek csak akkor szólj, ha még egyszer előfordul vagy ha a tanárod utal rá...
Vigyázz magadra!
Puszi,
Viki (16)
Sajnos igazam van az előttem válaszolónak.Hogy a tanulmányodba kerülhet.
Barátnőm volt ilyen helyzetben,kiderült...a suliba furcsán néztek rá,pedig neki nem tetszett a tanár,csak neki a csaj,és kikezdett vele.
A csaj kezdettől mondta neki,hogy szálljon le róla mégis balhé lett a vége...A tanárt kirúgták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!