Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 13 éves lány vagyok. Az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves lány vagyok. Az egyik pasi tanárom nagyon tetszett nekem. Már nem! Elkezdett érdeklődni irántam. Szzel még hozzá mentem sítáborba, és ott mindenki sokat ivott, táncoltunk, én vele. Közben tapizott. Mostmár többet akar. Hogy rázzam le?

Figyelt kérdés

30-40 éves lehet.

Nem akarom hogy sokan tudjanak róla, botrány legyen belőle!

2009. jún. 16. 13:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Két okból nem szabad közelednie hozzád: egyrészt mert még kiskorú vagy. Akárkivel lefekszel vagy akár csak hozzáér a nemi szervedhez, az bűncselekmény, és nemi erőszaknak számít, akkor is, ha te beleegyeztél, sőt akkor is, ha élvezted. A másik az, hogy ő a tanárod, és felelősséggel tartozik érted. Ha ezt a helyzetett kihasználja, az súlyosbító körülmény, a hivatalával való visszaélés 14 év alatti kárára.

Mit jelent az, hogy többet akar? Milyen jelét adta ennek? Mondott valamit? Tett valamit? Vagy csak néz? Ezuek fontosak, mert ha csak te érzed úgy, hogy többet akar, akkor egy ember életét teheted tönkre, a tanárodét. Ha viszont ő tényleg többet akar, akkor meg a te életedet teheti tönkre. Írd le pontosan, mi történt, és hogy most hogyan viselkedik veled ez a tanár.

Ha csak néz, azzal sajnos nem tehetsz semmit.

2009. jún. 16. 14:21
 12/19 anonim ***** válasza:
52%
jézusom.. milyen tanár az aki együtt piál a 13 éves gyerekekkel..? a világ legnagyobb forma tanárjával voltunk táborba, nem voltak programok, mindenki lazult, jól érezte magát viszonylag szabadok voltunk, de nem ivott velünk és azt sem engedte, hogy mi igyunk.. meg milyen tanár az aki annyit iszik, h letapizzon egy 13 évest? mg úgy egyáltalán milyen felnőtt az? kerüld el, feltételezem ha normális ember, mert gondolom az ha tanár, akkor nem akar többet, te meg csak beképzeled magadnak. ha mégis, amit kétlek akkor is kerüld el.
2009. jún. 16. 15:51
 13/19 anonim válasza:
45%
Nekem az egyik nő nemű tanárom tetszett ha, ilyen alkalmam lett volna akkor én lefeküdtem volna vele.
2009. jún. 16. 17:29
 14/19 A kérdező kommentje:

Egyenlőre csak néz, vannak néha megjegyzései...

Meg néha "véletlenül" itt ott hozzámér...

2009. jún. 16. 17:42
 15/19 anonim ***** válasza:

Szerintem régen szeretted volna hogy ezt tegye...érdeklődjön irántad, amikor bele voltál esve. Most pedig apró dolgokat félremagyarázol.

Legyél óvatos, mert akármi is legyen, vagy az ő élete megy tönkre vagy a tiéd...

2009. jún. 16. 20:31
 16/19 A kérdező kommentje:

A mi sulinkban jun.30-ig van tanítás. Mostanában lehet javítani .Párunkat behívatott magához-a tanár. Sorra Hívta ki a gyerekeket,csak lányokat.Aki lefelelt mehetett. Én maradtam a végére.

- Sokat fejlődött, tavaly még nem jött be javítíni. De nemcsak ilyen szempontból fejlődött,hanem -s ránézett a mellemre...

-Tanárúr sietek...

-Jó...-na akkor kezdjük-átkarolt-az lenne a kérdésem,-szoknyában voltam,éreztem,hogy kezévela szoknyám alatt jár,nagyon jó érzrés volt érezte hogy élvezem,gyengéden felemelt és rátett egy padra, mindenfelé simogatot nagyon jó volt... De hírtelen észhez tértem, azt mondtam:

-Tanárúr, nem akarom!

-Mit?-és letett a padról

Hírtelen megmozdult:

-Elnézést sietek, este 9-kor érek haza, akkor már zárva van a suli, kérlek gyere fel hozzám, ott majd lefelelsz...-s adott egy címet, elment.

2009. jún. 17. 08:22
 17/19 anonim ***** válasza:
90%

És erre te?

Szerintem kamu.

Ez a vége már sok.

2009. jún. 18. 18:48
 18/19 anonim ***** válasza:

SAJNA ezt már én se hiszem el..

ha mégis igaz.akkor eszedbe ne jusson felmenni hozzá.az előttem szólók leírták miért...felejtsd el!szólj valakinek..

2009. jún. 18. 19:02
 19/19 anonim ***** válasza:

mennyi hentait nézel?:D:D:D

most jön az a rész, h az iskolás lány felmegy a tanárúrhoz aki jól megdugja egy 70m-es farokkal és a lány még így is csak 3ast kap évvégén? aha. oké.

2009. jún. 18. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!