Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiak miért képzelik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért képzelik szinte mind azt hogy őket őszinte szerelemből képesek szeretni nők?

Figyelt kérdés

Mert ugye az a férfi aki nem chad, az soha életében nem tapasztalhatja meg egy nő őszinte igaz szerelmét, hiszen a nők csakis chadekbe tudnak szerelmesek lenni. Miért hisznek el mindent így a férfiak?

Férfiak tömegei miért ilyen hiszékenyek?

Nyilván rengeteg párkapcsolat van ahol a férfi nem chad, de miért nem látják a férfiak a valót, hogy a nő csak érdekből van vele?

Annyira átlátszóak, miért dőlnek be mégis? Hiszen a férfiak is így működnek, akkor a nők miért működnének másképp?

A különbség mindössze annyi hogy a férfiak ízlése jóval kevésbé uniformizált és kényes mint a nőké, azaz ők jóval elfogadóbbak. De alapvetően ők is csak azok iránt éreznek valamit akik bejönnek nekik

jan. 2. 22:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 A kérdező kommentje:

"Desszertnek meg madártejet akarok csinálni a hétvégére. Már az ünnepek alatt tervben volt, de annyi süti volt, hogy elhalasztottam."

Légyszíves oszd már meg velem a jó madártej receptjét!

Érdekelne csinálnék már én is

jan. 3. 00:05
 52/76 anonim ***** válasza:
56%

Én az alábbi recept ( [link] alapján csináltam és nagyon jól sikerült. Sok sikert hozzá.

jan. 3. 00:07
 53/76 anonim ***** válasza:
56%

51 én az a fajta lusta tetű vagyok, aki nem tanulja meg a recepteket. Beírom a netre, ami szimpi összedobom. Eddig mindig finom volt.

Jellemzően a legegyszerűbbet keresem. Se puding, se liszt, se egyéb. Cukor, tojás, vanília aroma, tej, egy csipet só és egy elektromos habverő. A rendes vaníliarúdat nem szeretem, mert zavarnak a fekete magocskák, ezért az aroma.

Ezt a Nosaltys receptet szoktam megnézni előtte: [link]

A túlspilázott kaják ritkán jók, vagy, nekem ritkán ízlenek.

jan. 3. 00:12
 54/76 anonim ***** válasza:
41%
Az 53-hoz még annyit, hogy én épp csak megmutatom a forró tejet a tojáshabnak, mert különben összeesik, aztán hideg vízre teszem egy nagy edénybe, amíg elkészül a madártej és mehetnek a helyükre a felhőcskék.
jan. 3. 00:18
 55/76 anonim ***** válasza:
57%
Neked szakemberre van szükséged.
jan. 3. 00:37
 56/76 anonim ***** válasza:
41%
55, a madártejhez? :D
jan. 3. 00:39
 57/76 anonim ***** válasza:
31%
Amúgy tényleg elárasztanak mindent a simp-ek. Most néztem egy kezdő youtube-os kislány videóját (szépen agyonmsinkelve dekorativan) aki annyira megvolt hatódva hogy mennyien követik meg hozzászólnak. Aztán megnéztem a hozzászólásokat kb 80 százalékban férfi és olyan dicsérő ömlengések voltak hogy a belem kifordult a hidegtállal együtt amit szilveszterre csináltam főtt csülökkel. Szegénykének még nem esett le hogy azok mind simp-ek. De szerintem vannak a simpszégnek fokozatai az igazi alja trash simp az az FB társkeresős csoportokban élősködik, ők aztán ráirnak a 70 éves öregasszonyra is meg a 5 gyerekes cigány fogatlan cigány nőre. Ennél burkoltabb a következő fokozat akinek már sikerül nyelvtanilag is helyesen irni és fogalmazni ezek a nice guy-ok, és vannak akik előszeretettel szapulják a nőkkel együtt az inceleket, gyakorlatilag a nőknek mindent elnéznek "merhát gyengébbik nem" ők a white knight-ok ez a két tipus már inkább a youtube-on és itt gyk-n is esetleg instagramm-on fellelhető és előszeretettel polirozza a semmire a nők egóját.
jan. 3. 00:56
 58/76 anonim ***** válasza:
38%

44 én most édeset nem is kívánok így karácsony után. Párommal sütöttünk egy csomó mindent.

48 😊.

Paradicsomos babfözelek...hm. Lehet kipróbálom 🤔.

jan. 3. 00:59
 59/76 anonim ***** válasza:
100%

57, jah, sok a nyomi. Bár szerintem semmivel nem szánalmasabb egy simp, mint egy vergődő incel.

Viszont, végre kaptam egy leírást arról, melyik szó mit jelent. Ennek örülök.

jan. 3. 00:59
 60/76 anonim ***** válasza:
69%
59 Szivesen, már tiz éve biztos benne vagyok a szakmában akkor még azt se tudták mi az az incel. Ezek a maiak nagyon gyengén tolják.
jan. 3. 01:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!