Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért képzelik szinte mind azt hogy őket őszinte szerelemből képesek szeretni nők?
Mert ugye az a férfi aki nem chad, az soha életében nem tapasztalhatja meg egy nő őszinte igaz szerelmét, hiszen a nők csakis chadekbe tudnak szerelmesek lenni. Miért hisznek el mindent így a férfiak?
Férfiak tömegei miért ilyen hiszékenyek?
Nyilván rengeteg párkapcsolat van ahol a férfi nem chad, de miért nem látják a férfiak a valót, hogy a nő csak érdekből van vele?
Annyira átlátszóak, miért dőlnek be mégis? Hiszen a férfiak is így működnek, akkor a nők miért működnének másképp?
A különbség mindössze annyi hogy a férfiak ízlése jóval kevésbé uniformizált és kényes mint a nőké, azaz ők jóval elfogadóbbak. De alapvetően ők is csak azok iránt éreznek valamit akik bejönnek nekik
"Desszertnek meg madártejet akarok csinálni a hétvégére. Már az ünnepek alatt tervben volt, de annyi süti volt, hogy elhalasztottam."
Légyszíves oszd már meg velem a jó madártej receptjét!
Érdekelne csinálnék már én is
Én az alábbi recept ( [link] alapján csináltam és nagyon jól sikerült. Sok sikert hozzá.
51 én az a fajta lusta tetű vagyok, aki nem tanulja meg a recepteket. Beírom a netre, ami szimpi összedobom. Eddig mindig finom volt.
Jellemzően a legegyszerűbbet keresem. Se puding, se liszt, se egyéb. Cukor, tojás, vanília aroma, tej, egy csipet só és egy elektromos habverő. A rendes vaníliarúdat nem szeretem, mert zavarnak a fekete magocskák, ezért az aroma.
Ezt a Nosaltys receptet szoktam megnézni előtte: [link]
A túlspilázott kaják ritkán jók, vagy, nekem ritkán ízlenek.
44 én most édeset nem is kívánok így karácsony után. Párommal sütöttünk egy csomó mindent.
48 😊.
Paradicsomos babfözelek...hm. Lehet kipróbálom 🤔.
57, jah, sok a nyomi. Bár szerintem semmivel nem szánalmasabb egy simp, mint egy vergődő incel.
Viszont, végre kaptam egy leírást arról, melyik szó mit jelent. Ennek örülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!