Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért képzelik szinte mind azt hogy őket őszinte szerelemből képesek szeretni nők?
Mert ugye az a férfi aki nem chad, az soha életében nem tapasztalhatja meg egy nő őszinte igaz szerelmét, hiszen a nők csakis chadekbe tudnak szerelmesek lenni. Miért hisznek el mindent így a férfiak?
Férfiak tömegei miért ilyen hiszékenyek?
Nyilván rengeteg párkapcsolat van ahol a férfi nem chad, de miért nem látják a férfiak a valót, hogy a nő csak érdekből van vele?
Annyira átlátszóak, miért dőlnek be mégis? Hiszen a férfiak is így működnek, akkor a nők miért működnének másképp?
A különbség mindössze annyi hogy a férfiak ízlése jóval kevésbé uniformizált és kényes mint a nőké, azaz ők jóval elfogadóbbak. De alapvetően ők is csak azok iránt éreznek valamit akik bejönnek nekik
"azok a férfiak szaporodtak, akik elhitték ezt az egészet a nőknek
akinek meg volt esze, az nem csinált nekik gyereket
ki lettek szépen tenyésztve a szimpek"
Köszönöm az értelmes választ!
Őszintén szólva nem gondoltam hogy értelmes választ is kapok, meglepett. Ráadásul ilyen hamar.
Van benne valami, hiszen amióta civilizált társadalomban élünk, folyton azok is szaporodtak akik benyelték ezeket a meséket a szeretetről. Aztán persze csak becsusszant mindig az a pár "baleset" is ami kicsit legalább kiszinesítette a palettát.
De a nagy többségben az agyhalott simpek vannak ez egyértelmű, azért nincs minden nőnek lehetősége Chadekkel kefélni
Van nekem is egy ilyen nőm, azt mondja szeret. Nem vagyok sem hülye, sem homokos, szóval kihasználom a némbert hogy legalább rendszeres szexhez jussak. De azért felháborító hogy ezeket a kamumeséket a legtöbb férfi mennyire könnyen bekajálja.
Felháborítóan naiv emberek.
Mivel nem születtem Chadnek, ezért 100%-osan kizárható hogy őszintén szeressen valaki szerelemmel.
Így ezt tudva azért jóval könnyebb az élet, nincs átb@szás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!