Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiak miért képzelik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért képzelik szinte mind azt hogy őket őszinte szerelemből képesek szeretni nők?

Figyelt kérdés

Mert ugye az a férfi aki nem chad, az soha életében nem tapasztalhatja meg egy nő őszinte igaz szerelmét, hiszen a nők csakis chadekbe tudnak szerelmesek lenni. Miért hisznek el mindent így a férfiak?

Férfiak tömegei miért ilyen hiszékenyek?

Nyilván rengeteg párkapcsolat van ahol a férfi nem chad, de miért nem látják a férfiak a valót, hogy a nő csak érdekből van vele?

Annyira átlátszóak, miért dőlnek be mégis? Hiszen a férfiak is így működnek, akkor a nők miért működnének másképp?

A különbség mindössze annyi hogy a férfiak ízlése jóval kevésbé uniformizált és kényes mint a nőké, azaz ők jóval elfogadóbbak. De alapvetően ők is csak azok iránt éreznek valamit akik bejönnek nekik

jan. 2. 22:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
84%
Ja, persze, úgy van nőd, mint nekem hat páviánom.
jan. 2. 23:26
 22/76 anonim ***** válasza:
78%

Agyhalott. A lényeg ti nem tudtok szaporodni.

Ezekről az uszító kérdésekről vagytok boldogok...nemhogy dugnátok egy jót. Jahh a kutyának nem kelletek, bocs.

Az hogy téged nem bír senki szeretni...arról nem mi tehetünk.

jan. 2. 23:29
 23/76 anonim ***** válasza:
65%
vicces, amikor lebuknak, és ennyire fáj az igazság :-)
jan. 2. 23:31
 24/76 anonim ***** válasza:
79%

Jelentsetek minél többen ezeket a kérdéseket!

Takaritsuk el a szemetet!

Ez egy kérdezz felelek oldal lenne eredetileg,amiket az incelek idehánynak nem is valos kerdesek

Ismetlodnek is

Semmi keresnivalójuk az oldalon

jan. 2. 23:32
 25/76 anonim ***** válasza:
46%
és próbálják eltüntetni a nyomokat a következő generáció elől
jan. 2. 23:33
 26/76 anonim ***** válasza:
78%

Soha nem fogom megérteni a mizgatórugót az ilyen "kérdések" mögött. Persze, troll értem én, de minek?

Ha valaki békében akarja szapulni a nőket, ott a férfihang meg a többi nőgyülölő oldal, ahol tapsolnak neki. Miért jó a vita generálás? Mit élveztek(nek) benne?

jan. 2. 23:35
 27/76 anonim ***** válasza:
85%

"Mivel nem születtem Chadnek, ezért 100%-osan kizárható hogy őszintén szeressen valaki szerelemmel."

Ki a Chad? Orlando Bloom, Brad Pitt vagy kicsoda? Nézz már szét mindenféle emberek vannak együtt. Szép, csúnya, átlagos.

A szerelem, szeretet érzelmek és nem a külső határozza meg őket. A vonzalom más kérdés mert nyilván fontos a kinézet, de a szerelemhez, szeretethez a belső szükséges.

Ha te azt hiszed, hogy téged nem lehet szeretni akkor az az igazság, hogy te saját magad nem szereted és a nőkre vetíted ki globálisan.

Magaddal cseszel ki mert hiába hiszed, hogy a barátnődet te vágod át igazából magadat csapod be.

Boldogtalan vagy, sőt gyűlölettel és irigységgel vagy tele számodra idegen emberekkel szemben akit neked egyáltalán nem ártottak.

Majd csak azt fogod elérni, hogy teljesen bekattan, vagy testi betegségeket is fogsz produkálni.

Csináld tovább ha szerinted a negatív érzések és gondolatok előbbre visznek, de nem fognak soha!

jan. 2. 23:37
 28/76 anonim ***** válasza:
63%
26# azt az 5 perc figyelmet ami rajuk iranyul,mert a való életben a lőtéri kutya nem megy a közelébe ilyen lelkületű embereknek
jan. 2. 23:37
 29/76 anonim ***** válasza:
80%
Ne magadból indulj ki.
jan. 2. 23:38
 30/76 A kérdező kommentje:

" A lényeg ti nem tudtok szaporodni."

Mi a kénköves lófrancért akarnék én még szaporodni is?

Hogy fizessem a gyerektartást valakinek a gyereke után?

Vagy hogy ha mégis véletlenül az enyém és fiú, akkor szerencsétlenkedhessen ő is a nőkkel mint a többi férfi?

Mondjuk ez egy másik kérdés, de mindegy, semmi értelme nincsen szaporodni. Csak azt nem értem honnan veszed hogy azok akiknek felnyílt a szeme, azok akarnak szaporodni?

jan. 2. 23:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!