Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiak miért képzelik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért képzelik szinte mind azt hogy őket őszinte szerelemből képesek szeretni nők?

Figyelt kérdés

Mert ugye az a férfi aki nem chad, az soha életében nem tapasztalhatja meg egy nő őszinte igaz szerelmét, hiszen a nők csakis chadekbe tudnak szerelmesek lenni. Miért hisznek el mindent így a férfiak?

Férfiak tömegei miért ilyen hiszékenyek?

Nyilván rengeteg párkapcsolat van ahol a férfi nem chad, de miért nem látják a férfiak a valót, hogy a nő csak érdekből van vele?

Annyira átlátszóak, miért dőlnek be mégis? Hiszen a férfiak is így működnek, akkor a nők miért működnének másképp?

A különbség mindössze annyi hogy a férfiak ízlése jóval kevésbé uniformizált és kényes mint a nőké, azaz ők jóval elfogadóbbak. De alapvetően ők is csak azok iránt éreznek valamit akik bejönnek nekik

jan. 2. 22:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
83%

38, mi pizzázunk, nagyon ráfüggtem a soksajtos pizzára a pizzahutból. Szerintem isteni, sajttal töltött széllel.

De, tegnap sült kacsacomb volt a menü tört krumplival és dinsztelt káposztával, az is nagyon finom. Aztán egyik nap csinàlok egy krumplis tésztát, mert ezer éve nem ettem.

jan. 2. 23:50
 42/76 anonim ***** válasza:
80%

Carbonara, a páromnak és nekem is az egyik kedvencünk, illetve a tervek szerint holnap csinálunk tiramisút is.

jan. 2. 23:51
 43/76 anonim ***** válasza:
81%

41 én ma ettem 4 sajtos sonkás pizzát.

Lehet milánóit csinalok.

Kipróbálom a sajtos szélűt is.

42 az is finom.

jan. 2. 23:55
 44/76 anonim ***** válasza:
77%
43, milánóit is rég ettem. Szuper ötlet. Desszertnek meg madártejet akarok csinálni a hétvégére. Már az ünnepek alatt tervben volt, de annyi süti volt, hogy elhalasztottam.
jan. 2. 23:57
 45/76 A kérdező kommentje:

"Ne akarj. Nagyon helyes. Nem kell több agyhalott selejt."

Talán azt képzeled hogy ezzel kevesebb incel lenne a jövőben?

Ó de hatalmasat tévedsz, azokat ti szaporítjátok az ilyen maszlagok révén hogy szerelem meg miegymás.

A sok hiszékeny férfi benyeli ezeket a meséket és ha a nőnek éppen nincs kéznél egy chad a szaporodásra akkor csak a simp fog szaporodni. Aztán felnő a sok szerencsétlen, és látja hogy egy rakás fertő az egész amiben neki lapot sem osztanak. Ha van benne annyi ész, akkor felismeri a valóságot és incel lesz, ha nincs akkor esetleg tovább szaporítja az inceleket.

A nőknek ugye alapvetően szükségük van férfira, és ha a Chadek le sem tojják őket, akkor kénytelenek másokkal összeállni. Dehát az a kapcsolat, valljuk be nem túl őszinte érzelmeken alapszik. Persze jobb esetben legalább nem utálja az illetőt, de a vonzalmat legfeljebb bebeszéli magának. Sokszor meg csak a másiknak.

Vannak persze őszinte szerelmek is nőktől, de csak a felső 20-25% felé. A férfiak részéről meg a felső 80-90% felé

jan. 2. 23:59
 46/76 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező. Inkább a főzőtudományoddal dicsekedj, hátha kiderül, hogy az egész jól megy neked.

Írd le, miket tudsz főzni, aztán eldöntjük, mennyire vagy hasznos :D

jan. 3. 00:01
 47/76 anonim ***** válasza:
72%
45, te is olyan mélyen és őszinte szerelemmel viseltetsz az ürítő zsáknak tartott asszonyod felé? Vagy te a 10%-ba sorolod magad, akinek nem megy ez az érzelem?
jan. 3. 00:01
 48/76 anonim ***** válasza:
51%
Csatlakozom a milánói evéshez. Ezer éve nem ettem🤤🤤🤤
jan. 3. 00:02
 49/76 A kérdező kommentje:

Amúgy benne vagyok a játékban:

Én paradicsomos babfőzeléket főztem az újévre, az a kedvencem

Tudom hogy sokaknak nem tetszik, de szerintem nagyon pikáns íze van

Sokkal jobb mint a hagyományos

50/76 anonim ***** válasza:
41%
46, csak skkor hasznos, ha nekünk adja, amit főzött, hogy nekünk már ne kelljen főzni :D különben sokra nem megyünk vele.
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!