Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mivel szólítsam meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel szólítsam meg?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon szánalmas vagyok. Egész életemben kimaradt a csajozás az önbizalomhiányom miatt. Illetve nem találtam olyat aki igazán bejönne. Most találkoztam egy ilyen lánnyal. Nagyon aranyos szép jóravalónak tűnik kedves másokkal. Nagyon megtetszett de mikor úgy alakul hogy egy légtérben lehetek vele egyszerűen nem tudom hogyan szólítsam meg. Mit mondjak neki. Tudnátok segíteni nekem hogy kezdjek el vele beszélgetni? Nagyon nehéz ez nekem. Pedig akarom de tényleg nem tudom hogy kellene mert mikor ott vagyok semmi sem jut eszembe. Szégyellem magam érte de ez van
tegnap 14:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Milyen alkalommal vagy vele egy helyen? Ettől függ mit mondj.
tegnap 14:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy elsőre túl nagy "falat" neked ez a lány. Bár semmi konkrétat nem írtál, hol szoktatok találkozni? Munkahely, egyetem?

Látásból ismered vagy konkrétan bemutatkoztatok egymásnak?

A szorongó személyeket gyorsan kiszúrja az ember és ez sokaknál (nálam is) kizáró ok. Én teljesen más vagyok és nincs időm sem energiám arra, hogy valakit terelgessek vagy, hogy lehúzza az energiámat.

Ezen kellene dolgozni, aztán csajozni.

Nem vesztesz semmit, ha megpróbálod, de ha ennyire félős vagy, akkor könnyen megeshet, hogy pofára esés lesz a vége.

Azt sikerült kideríteni, hogy egyáltalán szingli-e?

Amúgy azért is kérdeztem, hogy hol szoktatok találkozni, mert pl. ahhoz a konkrét helyzethez is lehet kötni/kialakítani a beszélgetést.

tegnap 14:24
 3/6 anonim ***** válasza:
15%
Ne erőltesd szűz maradsz örökre
tegnap 14:28
 4/6 tejjelkifili ***** válasza:

Szituáció függő. Ha sokszor látjátok egymás szép lassan is felépítheted. Hogy először csak köszönsz és tovább mész, majd később meg is szólítod, hogy láttad már itt vagy valami rövid pár mondat és így tovább.

De a legjobb talán az, ha nem egy beszélgetést csinálsz, hanem röviden megkérdezed nem lenne e kedve találkozni, beszélgetni valamikor. Ebből egyértelmű lesz neki, hogy mit akarsz. Szóval megúszod, hogy ne legyen világos, hogy ez barátkozás vagy csajozás vagy mi. És ha belemegy, csak kérj kontaktot tőle. És majd megbeszéltek egy konkrét találkozót.

tegnap 14:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, a kontextus a lényeg, hol szoktatok találkozni, azzal kapcsolatban érdemes valamire rákérdezni, miért jár ide, hallotta ezt vagy azt. Aztán, ha nyitott, akkor tovább gördül a beszélgetés, de ha ennyire félsz, akkor nehéz lesz. Mindenesetre próbáld meg, nem veszítesz semmit vele, ha nem is jön össze semmi, legalább kilépsz kicsit a komfort zónádból, meglátod nem történik semmi nagy baj.
tegnap 15:22
 6/6 Senior Séf ***** válasza:
Csak semmi erőlködés, kérdező. Beszélj, ami éppen eszedbe jut. Ha pireneusi kőszáli kecskék krónikus vastagbélgyulladása jut az eszedbe, akkor arról. A lényeg, hogy semmi kapkodás, meg ajtóstól a házba. Csak legyél ott a tudatában, este, amikor végigveszi a nap eseményeit.
tegnap 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!