Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szólítsak le egy idegen lányt? És miéert van az, hogy a mai lányok bunkok? És hogy hogy kell egy lánnyal egyátalán szóbaálni?
1.A helyzet alakítja azt, hasznàld ki a helyzet és kérdezz annak megfelelöen.
2.Mindig voltak bunkó lànyok, esetleg me öket szólítsd le.
3.Természetesen.
Oda mész, szia, bocsi a zavarásért, látom a barátnőiddel vagy itt, de őszintén megkell mondjam nagyon csinos nőnek tartalak. Szeretnélek meghívni egy italra, ha benne vagy és ha én is szimpatikus vagyok neked beszélgethetnénk pár szót. Ha nem, nem gond nem szeretnélek zaklatni, de gondoltam bátraké a szerencse.
Szerintem ez tök egyenes és bátor szöveg, őszinte és semmi szégyelni való nincs benne. Manapság kevés az őszinte pasi, mézes mázos szövegekkel próbálnak bejutni a lányok bugyijába és ez ahhoz képest nagyon érett ismerkedő szöveg szerintem. Mindent persze magabiztosan tedd meg, hogy ne tűnj egy szerencsétlen anyám asszony katonájának. Ha nemet mond, akkor nemet mond. Ezer oka lehet, nem pont a te hibád sokszor. Én nőként százszor inkább értékelnék egy ilyet, mint a "raj" gyerekeket, akik azt hiszik ők a világ közepe és mindenki őket akarja. Egy kezemen megtudom számolni, hány srác próbált így ismerkedni velem. Ha annak a kevésnek nemet is mondtam, nem azért volt mert annyira gáznak éreztem, hanem pl. mert épp foglalt voltam akkoriban. Szerintem ilyesmi szöveggel nem fogsz beégni. Persze, ha csak dugásra hajtasz akkor nem ez a jó módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!