Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsam le?
Figyelt kérdés
Van egy gyönyörű hölgy, mult szombaton reggel vásárolni voltam, a Pennybe egyszerre mentünk be a boltba, egyszerre is jöttünk ki. Többször is voltunk egy helyen, kerültük ki egymást, szerintem észre is vette, hogy megnéztem nagyon. Kint a parkolóba pont az én kocsimmal szembe parkolt az övével, de háttal állt nekem, mikor végzett a bepakolással még pár percig ő is várt, majd elindult. Pont előttem ment, egy irányba mentünk, de hazaért én kicsit tovább mentem. Lenne értelme megszólítani legközelebb, ha talalkozunk? Mivel szólítsam le?febr. 26. 19:02
1/3 anonim válasza:
Fuhhh, legközelebb ne tapadj rá ennyire. Még ha véletlen is volt, ez már beteges szint és nyilván feltűnt neki is, hogy lényegében követed. Adj időt neki, amíg kicsit elfelejti az arcod.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem tapadtam rá.pont ez az, hogy mindig valahogy wgymás útjába kerültünk. Nem bámultam,csak megnéztem milyen szép.
febr. 26. 19:28
3/3 anonim válasza:
Keves nonek jon be, hogy a szepsege miatt csorgatod ra a nyalad es ki akarod kovetelni az ismerkedest. Igy ne ismerkedj soha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!