Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szólítsam le?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsam le?

Figyelt kérdés
Van egy gyönyörű hölgy, mult szombaton reggel vásárolni voltam, a Pennybe egyszerre mentünk be a boltba, egyszerre is jöttünk ki. Többször is voltunk egy helyen, kerültük ki egymást, szerintem észre is vette, hogy megnéztem nagyon. Kint a parkolóba pont az én kocsimmal szembe parkolt az övével, de háttal állt nekem, mikor végzett a bepakolással még pár percig ő is várt, majd elindult. Pont előttem ment, egy irányba mentünk, de hazaért én kicsit tovább mentem. Lenne értelme megszólítani legközelebb, ha talalkozunk? Mivel szólítsam le?
febr. 26. 19:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Fuhhh, legközelebb ne tapadj rá ennyire. Még ha véletlen is volt, ez már beteges szint és nyilván feltűnt neki is, hogy lényegében követed. Adj időt neki, amíg kicsit elfelejti az arcod.
febr. 26. 19:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem tapadtam rá.pont ez az, hogy mindig valahogy wgymás útjába kerültünk. Nem bámultam,csak megnéztem milyen szép.
febr. 26. 19:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Keves nonek jon be, hogy a szepsege miatt csorgatod ra a nyalad es ki akarod kovetelni az ismerkedest. Igy ne ismerkedj soha.
febr. 26. 21:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!