Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Írjak neki Facebookon vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak neki Facebookon vagy szólítsam le?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy van egy lány akivel reggelente ugyanazzal a busszal szoktunk menni.Egyik reggel mikor szállt fel a buszra láttam az igazolványát így sikerült megtudnom a nevét és meg is találtam őt Facebookon csak nem tudom hogy mennyire neki fura hogyha csak úgy ismeretlenül írnék neki.Élőben szívesen odamennék hozzá csak az a gond hogy mindig be van dugva a füle és a telefonját babrálja vagy a barátnőivel van, úgyhogy most elég nagy a dilemma.
2019. okt. 1. 21:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj egy csinos kis lapot amire ráírsz valamit és nyújrsd oda neki
2019. okt. 1. 21:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkább szólítsd le, mert ez a névkilesés + Facebook-on kutatás szerintem ijesztő tud lenni.
2019. okt. 1. 21:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak személyesen!
2019. okt. 1. 22:25
 4/7 anonim ***** válasza:
34%
Láttad az igazolványát? Ezt úgy érted, hogy elhagyta, és te megtaláltad? Mert ha igen, légyszi írj rám.:c
2019. okt. 1. 22:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkább személyesen
2019. okt. 1. 23:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Jelen esetet tekintve a személyes leszólítás, akár valamilyen ürüggyel, segítségkérés egy egyszerű dologban, nem javaslom, hogy azonnal rányomulj, mert nem biztos hogy sikerhez vezet. Ráírni így nem ajánlatos, mert egyből az jönne le, hogy nyomozol utána, más lenne a helyzet, ha már ismerősök lennétek az fb-n, de a személyes leszólítás akkor is sokkal célravezetőbb.
2019. okt. 1. 23:18
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Csakis személyesen! Ha lehet, ne nagyon áruld el, hogy kutakodtál utána, mert azzal bárkit elijesztenél.
2019. okt. 2. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!