Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tetszik egy ismeretlen pasi, hogy szólítsam meg, vagy hogy kezdjek el vele ismerkedni?
Jó reggelt random idegen, beszélgessünk valamely random témáról, választhat az alábbi generált témák közül:
időjárás
munkahely és annak fikázása
a busz kritizálása
stb.
Nem kellemetlen csak úgy odamenni hozzá? :)
Vannak olyan napok, amikor csak ketten vagyunk a megállóban, akkor kellene megtenni az első lépést, legalább mások elött ne legyen ciki :)))
Nem tudom, én csak olyanokkal beszélek többet akiket nem tartok vonzónak. Velük könnyebben megy.
Lazán, és faszán. Mondjuk így: "Meddig kell még itt állni, már megint késik ez a szar. Téged is idegesít? Mindig itt látlak, te hova mész?" Stb.stb. Ne görcsölj, úgyis nyert ügyed vagy, nő vagy, a férfiak nem elutasítóak, még ha nem jössz be nekik, akkor sem (a normálisabbja természetesen).
Aztán folyt.köv. Nő vagy, az irányítás nálad, még ha idáig nem is jöttél rá...
Hát köszönöm.
Érdekes egyébként, hogy pont ma reggel nem volt ott :D
Igazából nem azért, mert ma akartam megtenni az első lépést, még húzom egy ideig..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!