Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tart a "randizás" egy új kapcsolat esetén?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy szervezett programok. Az első hány alkalom ilyen normális esetben?
Úgy érzem hogy kell. És azt hiszem unalmas, vagy ünnep rontó vagyok, ha program nélkül csak nálam lennénk, és akár házi teendő is elvégzésre kerül.
dec. 9. 21:06
1/3 anonim válasza:
Normális esetben a kapcsolat alatt is vannak folyamatosan programok, nem csak otthon döglés, de persze, nyilván eljön az a pont, amikor nem csak akkor találkoztok, amikor valami programra mentek, hanem otthon vagytok csak úgy. Szerintem amúgy 3-4 hét után simán fel lehet menni valakihez és csak filmezni, szexelni, ilyesmi, de a közös takarítást azért későbbre hagynám…
2/3 anonim válasza:
"vagy ünnep rontó vagyok, ha program nélkül csak nálam lennénk, és akár házi teendő is elvégzésre kerül."
🤣🤣🤣🤣
Elvégzésre kerül? Felviszed magadhoz fürdőszobát meg wc-t takaríttatni második randin?
Figyelj, most már együtt vagyunk, takarítsál már ki, addig én alszom egyet, mert fáradt vagyok!
🤣🤣🤣🤣
3/3 anonim válasza:
"vagy ünnep rontó vagyok, ha program nélkül csak nálam lennénk, és akár házi teendő is elvégzésre kerül."
És még a szerelem rovatban teszi fel a kérdést! 🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!