Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2-3 hónapos intenzív ismerkedés után szerintetek már lehet érezni, hogy hosszútávú lesz -e a dolog?
Adott két ember, akik 2-3 hónapja járnak egymással. Ennyi idő alatt szerintetek érezhető, hogy a kapcsolat valószínűleg hosszabb távú lesz?
Talán egyeseknek ez nem tűnik hosszú időnek, de mégis annyi mindent megélt egymással ez a két ember, mint mások fél év-egy év alatt. Nagyon sokat találkoztak már és igazából negatívumokat nem tudnak felhozni egymás ellen, annyi mindenben egyeznek. Ezek szerintetek ilyen idő távlatában előrevetítik, hogy jó eséllyel hosszú távon működőképes a kapcsolat?
Mindkét ember azt érzi egymás iránt, hogy őszintén szerelembe estek és úgy szeretik a másikat, ahogy van.
kinek mi a hosszú..
Vannak akik 3-5-10-15 év után kapják a hidegzuhanyt...
úúú pedig minden csodás volt mi történhetett???
Hát nem tudom, én kb azonnal tudtam hogy hosszútávú lesz (ez a 2 ilyen kapcs mert az előző meghalt)....nem is mentem volna bele másmilyenbe.
Most 3,5 éve együtt de tudom hogy együtt öregszünk meg (nem, egyikünk se gondolja hogy DE MI VAN HA). AKARJUK ezt a kapcsolatot mindketten és igy is állunk hozzá hogy maximumot adunk bele kölcsönösen.
8#
Én pl a gyerekeim apjával sosem éreztem hogy együtt öregednénk meg, pedig nagyon szerelmes voltam. De pár ev után inkább az lett hogy akkor ennyi volt az életem? 😄 Aki mellett először éreztem hogy együtt maradunk végig, ő meghalt. Most pedig akinél még éreztem nagyon hamar, ő 3,5 éve van és töretlen minden. Igaz 50 múltunk, nagyon megbecsüljük egymást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!