Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 2-3 hónapos intenzív ismerkedé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2-3 hónapos intenzív ismerkedés után szerintetek már lehet érezni, hogy hosszútávú lesz -e a dolog?

Figyelt kérdés

Adott két ember, akik 2-3 hónapja járnak egymással. Ennyi idő alatt szerintetek érezhető, hogy a kapcsolat valószínűleg hosszabb távú lesz?

Talán egyeseknek ez nem tűnik hosszú időnek, de mégis annyi mindent megélt egymással ez a két ember, mint mások fél év-egy év alatt. Nagyon sokat találkoztak már és igazából negatívumokat nem tudnak felhozni egymás ellen, annyi mindenben egyeznek. Ezek szerintetek ilyen idő távlatában előrevetítik, hogy jó eséllyel hosszú távon működőképes a kapcsolat?

Mindkét ember azt érzi egymás iránt, hogy őszintén szerelembe estek és úgy szeretik a másikat, ahogy van.

2023. dec. 13. 15:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én éreztem, hogy lehet belőle holtodiglan már ennyi idő után. Nyilván nem garancia, ez megváltozhat, viszont szerintem nincs értelme egy olyan párkapcsolatnak, ahol nem érzed ezt amikor benne vagy.

Mi azóta is együtt vagyunk, bár még mindig nem olyan régóta, nincs még két éve.

Reálisan szerintem minimum egy év együttélés kell ehhez. Érezni viszont kell a legelejétől (onnantól, hogy kapcsolatnak hívjátok)

2023. dec. 13. 20:26
 12/12 anonim ***** válasza:
Egymást megismerni ez még semmi.
2023. dec. 15. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!