Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az hogy amikor jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy amikor jön egy lehetőség a szerelemre, kapcsolatra akkor belülről el akarom utasítani? Szeretnék egy normális kapcsolatot. 24 l vagyok.

Figyelt kérdés
Azt érzem amikor jön egy ember aki tényleg tetszik hogy nehezen köteleződöm el mert túl jól el vagyok egyedül de én is vágyom kapcsolatra de valahogy amikor lehetőség lenne rá mégis valami visszatart. Úgy érzem hogy meg kell feleljek a másiknak és ha egyedül vagyok ez nincs. Tudom velem van a probléma de hogyan változtassak? Illetve akármennyire is tetszik az illető elkezdek hibákat keresni benne hogy ne akarjam. Miért? Veletek is van ilyen?

szept. 1. 18:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Egy kicsit benne ragadhattál még a tinédzserkorban. Későn érő típus vagy.

Esetleg valamilyen családi kötelék tart vissza Téged... szüleid hogyan vélekednek a "pasizás"-ról veled kapcsolatban?

szept. 1. 18:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen én is ilyen vagyok kicsit
szept. 1. 18:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet valamilyen rossz emlék, vagy családi problémák az oka. Szerintem érdemes lenne utánajárni a dolgoknak, hogy egy picit tudatosabb legyél eziránt, ne akadályozd magad! Jó ötlet lehet egy pszichológus és/vagy kineziológus is, akik segíthetnek a félelmek feloldásában.
szept. 1. 18:46
 4/8 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen mit szeretnél egy kapcsolattól? Ezt meg tudod fogalmazni?

Nekem van olyan ismerősöm, aki nem akar kapcsolatot, csak néha azért kellene valaki, aki lehetőleg este menjen is haza.

szept. 1. 18:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Elkötelezettségi probléma, rossz kötődési zavar, pszichológus tud talán segíteni rajta ha te is akarsz rajta.
szept. 1. 18:59
 6/8 anonim ***** válasza:
46%

Nincs idő, hogy kialakuljanak benned érzések. Eleinte inkább időt kéne egymással tölteni, és nem rögtön beleugrani egy kapcsolatba. Csak beszélgetni, együtt lógni, megismerni egymást, és hagyni hogy a baráti szintből szerelem alakuljon ki.

Most nincs benned bizalom a másik felé, kevésnek érzed magad, és félsz. Ezért hárítasz, mert nincs biztonságérzeted. Nem ismered igazán a másikat, többnek érzed, és rögtön a melót és stresszt látod az egészben, mert nem érzed magad mellette otthon.

szept. 1. 19:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Talán mert még te sem tudod mit akarsz, nem csak egy társtó, nem csak azt nem , hogy milyen társat akarsz, hanem az egész életedről nem tudod, hogy mit akarsz.

Mintha nem találnád a helyed, hol lesz a legjobb dolgozni, hol laknál szívesen...lehet h holnap Pesten de utána meg mennél külföldre aztán inkább másik város itthon, ma még lehet irodában holnap lehet h a természetben dolgoznál...

Mintha fogalmad sem lenne még arról mit akarsz biztosan és amíg az alapok nem biztosak addig egy kapcsolat sem az, mert nem tudni meddig tartana...

szept. 1. 19:55
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Valószínüleg felkeresek majd egy pszichológust hogy jobban utána járjak miért vannak bennem ilyen érzések, mert szeretnék rajta változtatni.

szept. 1. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!