Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kimondjam én neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kimondjam én neki, hogy szeretlek, nem lesz kellemetlen?

Figyelt kérdés

Szóval ő az első olyan pasim (27N), akivel érzem hogy sokkal jobb lehet ez az egész, mint bárki mással, nem látok nagy Red Flageket és őszintén beleszerettem, nem olyan fellángolásosan, azon a gyermeki remegős érzésen, hamar túl lettem, miután már randiztunk is, ez most sokkal mélyebb annál! :)

Barátok előtt 1 hét alatt felvállaltuk. Szülőkkel még nem találkoztunk, ez amúgy szerintem is korai, én nem szeretek kapkodni, akár 3-6 hónap után is elég.

Ő viszont nem annyira a szavak embere. Nem az a direkt agyondicsérős, bókolós fajta, néha azt is szokott, de inkább szívességeken és testi érintéseken át fejezi ki törődését és szeretetét, meg hogy jövő nyáron velem akar nyaralni és ilyenek. :3

Az exeim azok szètbókolták magukat, meg hamar mondták, hogy szeretnek, erre csúnyán átvert mindhárom. :(

Komolyan pár napja sírtam is, hogy mennyivel jobb vele minden, mennyire jól bánik velem, még főzni is tud es szokott is rám, ilyen apróságok! :) Egyik éjjel lerúgtam magamról a takarót mellette, én alapesetben erre fel se kelek, jól alszom tovább, de arra ébredtem, hogy ő annyira gondoskodó, hogy visszatakart és magához húzott. ^^ ő az első pasim, aki nem ragaszkodik a saját térhez az ágyban, hanem ölelkezve akar aludni.

És még én érzem magam rosszul, mert sz(r alvó vagyok és elalvás előtt is nehezen találok alvópózt és úgy félek, hogy emiatt rosszul érzi magát, mert nekem nem mindig kényelmes, meg túl meleg összebújva aludni. De ha szétválunk éjjel a forgolódások miatt, akkor meg hiányzik a melege...

Jövő pénteken leszünk 2 hónaposak, és még ő sem mondta ki a nagy szót, azt igen, hogy "hiányzol, hiányozni fogsz".

Én már szeretném kimondani, de mivel tényleg nem a nyálas szövegek embere... reméltem, hogy ő mondja előbb; hogy legalább ezáltal is éreztesse, hogy tényleg szeret, hogy komolyan gondolja, ha már bókolni annyira nem szokott.

Tudom, semmi se ciki és nem vagyunk lemaradva, de ha ő nem érez így, én nem tudom hogyan folytassam, hogyan reméljem a kapcsolatot tőle...

És tudom ez is a szorongó-ambivalens túlaggódásom miatt van...

2023. okt. 6. 23:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Par hetes vagy 2-3 hpnapos kapcsolatban ez nem szerelem.. meg idealizalod k, keves az ismeretseg.. eljetek ehyutt 1 evet aztan utana mond.
2023. okt. 6. 23:08
 2/13 A kérdező kommentje:
Az összes barátnőmék a legkomolyabb kapcsolatukban nagyon hamar kimondták. Minden más lassabban ment. Szerintem mindkettőnkben van fèlelem és bizonytalanság még, hiszen engem sokan átvertek neki meg komoly kapcsolata nem volt.
2023. okt. 6. 23:10
 3/13 A kérdező kommentje:
Komoly alatt értsd h házasok lettek.
2023. okt. 6. 23:10
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
3. Majd hamar szetmentek.. te tudod.
2023. okt. 6. 23:18
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen, vannak eltéresek a szeretetnyelvünkben is, de ha minden kapcsolatodnak így állsz neki Te, akkor sose lesz jó kapcsolatod 1 se. Tökéletes partner nincs úgysem. Azon kívül, hogy nekem fontosak lennének a Megerősítő szavak, minden más sokkal jobb vele, mint az exeimmel.
2023. okt. 6. 23:22
 6/13 anonim ***** válasza:
12%
5. Tul elore szaladsz. Az eleje lehet sokkal jobb mint az eddigiek de van amihez ido kell nem lehet atugrani , ilyen az egyutt eles.
2023. okt. 6. 23:27
 7/13 anonim válasza:
85%

Szerintem engedd meg neki, hogy ő mondja ki előbb, szerintem meghozza a gyümölcsét a türelmed.

Te pedig addig meg tudod neki adni a biztatást azzal, hogy nem kimondva, de kifejezed, hogy szereted. Engedd magadnak is csak megélni az ő pozitívumait.

2023. okt. 7. 00:41
 8/13 anonim ***** válasza:
82%

1,3

Nektek szimplán rosszul esik, hogy valaki boldog.. "irigy kutyák"..

Ahogy a mondás is tartja..

Kérdező, szerintem is picit várj. Remélem a srác fog lépni, aztán megy majd mint a karikacsapás. :)

2023. okt. 7. 00:50
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Várhatsz is még, de olyasmivel ki is lehet ugrasztani a nyulat a bokorból, ha elkezdetek témázni a szerelemről, vagy hogy merre tart a kapcsolatotok, stb. Ha úgy érzi, akkor ilyen irányba terelgetve a beszélgetést ideális lehet neki az alkalom, hogy elmondja, ha már szerelmes beléd.
2023. okt. 7. 04:22
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is előbb mondtam ki nő létemre a páromnál azt, hogy "szeretlek".

De jól is tettem, mert utólag kiderült, hogy jelentős szocializálódásbeli különbség volt a gyerekkorunkban!

(Nálunk rajongásig érzelmek kimutatása, náluk pedig szinte közömbös légkör.)

2023. okt. 7. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!