Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van abban valami kellemetlen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van abban valami kellemetlen, ha a környezetemben mindenki azt gondolja, hogy odáig vagyok valakiért, miközben nem?

Figyelt kérdés

Jelenleg ebben a szituációban vagyok, hogy a baráti körből mindenki azt gondolja, hogy odáig vagyok a társaság egyik tagjáért, akivel nagyon régóta ismerjük egymást.

Sőt, nem csak a baráti körből utaltak már erre, hanem úgy a tágabb környezetünkből is a közös ismerősök.

De olyan is volt, hogy tök idegenekkel szórakoztunk, és az este végére megkérdezte az egyikük, hogy ugye van köztünk valami, vagy legalábbis szeretném ha lenne?!

Mondjuk neki lehet a szájába adta valaki, nem tudom.

Valóban odáig vagyok valakiért a baráti körből, de pont nem azért akiről mindenki azt hiszi (külsőséget tekintve ellene sem lenne kifogásom, csak teljesen más kategória vagyunk, és nekem ő szellemileg egy kicsit kevés)

Na de akiért oda vagyok....ezt túl hosszú lenne kifejteni, nála viszont a baráti kapcsolatok miatt nincs és soha nem is lesz esélyem, pedig ha nem itt ismertem volna meg szinte biztos, hogy minden esélyem meglett volna.

Ellenben már kezd kicsit kellemetlen lenni számomra, hogy mindenki azzal az illetővel boronál össze aki iránt egyébként nem érzek különösebben többet mint egy jó barát iránt.

Olyan baleknek érzem tőle magam (pedig ha tényleg balek is vagyok akkor nem miatta)

Szerintetek van ebben kellemetlenség, vagy csak én látom bele?

2022. júl. 22. 21:47
 1/3 anonim ***** válasza:
32%
Igen, ha azt hiszik, hogy meleg vagy.
2022. júl. 22. 21:57
 2/3 anonim ***** válasza:

A másiknál miért nincs esélyed?

Hát zavaró lehet, de a legjobb ha elengeded a füled mellett. Ha tiltakozol, akkor megbánthatod a másik személyt vagy még inkább elkezdenek szekálni vele.

2022. júl. 23. 01:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem, az kellemetlen ha odáig vagy valakiért és csak az nem hiszi el akiért odáig vagy, mert ez nagyon fájdalmas, pedig a legjobb barátnője is az én pártomat fogja :c
2022. júl. 23. 02:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!