Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyi idő után szoktátok bemutatni a szülőknek a fiútokat? Ha gyakran cserélődnek a fiúk azt nem érzed kellemetlennek?
Ha ilyen rossz fiús típusú a srác azt nem szégyenled, amiatt mert ő vele valószínüleg csak a testi vágy miatt vagy nem pedig azért mert annyira komoly kapcsolatot akarsz? Vagy pont hogy izgató hogy ilyen fiút "megszereztél?"
Meg ha egy-másfél évente új fiúd van az nem kellemetlen a szülők előtt?
Elég sok kérdés, de vegyük sorjában:
A szüleim külföldön élnek, így tényleg csak komoly kapcsolat esetén mutatom be nekik a fiúkat, ugyanezen okból kifolyólag nem érzem kellemtelennek, ha becsúszik néhány rövid életű szexkapcsolat. Tudják, hogy nem élek szűzi életet, de most kifejezetten nem rágom a szájukba, hogy mikor, kivel és mit csinálok.
Ezzel a rosszfiús dologgal nem nagyon tudok azonosulni. Engem nem vonzanak a balhés, agresszív férfiak, ettől függetlenül vannak olyan rendes, jófej, ártalmatlan srácok, akikkel csak a szex működik vagy esetleg az sem.
Én nem "megszerzem" a férfiakat, ahogy ők sem "szereznek meg" engem. Számomra a szex és a párkapcsolat nem háború, nem diadal és nem valami világra szóló siker. Két ember kölcsönös vonzalmán alapuló szövetség, amely a laza szexkapcsolattól a halálig szóló életközösségig bármi lehet, de mindenképpen egyenlő felek közt jön létre. Egyikünk sem "szerencsés", egyikünk sem "ügyes", hogy összehozta.
Ismétlem, a szüleim csak kábé ismerik a szerelmi életemet, de ha minden kalandról tudnának, voltaképpen az sem lenne probléma.
Nekem régen azt mondta anyukám, hogy ő csak a férjemet akarja megismerni. Ehhez tartottam magam, amikor màr elkezdtem randizni. Évekig nem is mondtam el, ha jàrtam valakivel.
A " fiúimat " nem mutattam be, egyiket sem ismerte senki a családból.
Az első és egyetlen akit bemutattam, (5 hónap után), 24 évesen, a vőlegényem, aki azóta már a férjem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!