Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok mennyi idő után szoktát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyi idő után szoktátok bemutatni a szülőknek a fiútokat? Ha gyakran cserélődnek a fiúk azt nem érzed kellemetlennek?

Figyelt kérdés

Ha ilyen rossz fiús típusú a srác azt nem szégyenled, amiatt mert ő vele valószínüleg csak a testi vágy miatt vagy nem pedig azért mert annyira komoly kapcsolatot akarsz? Vagy pont hogy izgató hogy ilyen fiút "megszereztél?"

Meg ha egy-másfél évente új fiúd van az nem kellemetlen a szülők előtt?

2022. szept. 25. 20:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Akivel csak szexelek ,illetve nem komoly azt egyértelműen nem mutatom be a szüleimnek....
2022. szept. 25. 20:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Elég sok kérdés, de vegyük sorjában:

A szüleim külföldön élnek, így tényleg csak komoly kapcsolat esetén mutatom be nekik a fiúkat, ugyanezen okból kifolyólag nem érzem kellemtelennek, ha becsúszik néhány rövid életű szexkapcsolat. Tudják, hogy nem élek szűzi életet, de most kifejezetten nem rágom a szájukba, hogy mikor, kivel és mit csinálok.

Ezzel a rosszfiús dologgal nem nagyon tudok azonosulni. Engem nem vonzanak a balhés, agresszív férfiak, ettől függetlenül vannak olyan rendes, jófej, ártalmatlan srácok, akikkel csak a szex működik vagy esetleg az sem.

Én nem "megszerzem" a férfiakat, ahogy ők sem "szereznek meg" engem. Számomra a szex és a párkapcsolat nem háború, nem diadal és nem valami világra szóló siker. Két ember kölcsönös vonzalmán alapuló szövetség, amely a laza szexkapcsolattól a halálig szóló életközösségig bármi lehet, de mindenképpen egyenlő felek közt jön létre. Egyikünk sem "szerencsés", egyikünk sem "ügyes", hogy összehozta.

Ismétlem, a szüleim csak kábé ismerik a szerelmi életemet, de ha minden kalandról tudnának, voltaképpen az sem lenne probléma.

2022. szept. 25. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:
29%
Egyáltalán nem érzem kellemetlennek, hiszen önként csinálom és jól érzem magam szabadon, egyébként meg egyáltalán nem rossz fiú típusúak a férfiak, csak mind a ketten szeretünk szexelni, ennyi. Be se mutatom a szüleimnek, minek? Ha egyszer hozzá akarnék menni valakihez és megkérné a kezem, akkor mutatnám be otthon, ez valszeg már évek után lenne a megismerkedéstől kezdve.
2022. szept. 25. 21:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Sosem mutattam be egyik "fiúmat" sem a szüleimnek. Az első akit már az első randin bemutattam (hazakísért), vele össze is házasodtam és 17 éve vagyunk együtt. :D
2022. szept. 25. 21:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem régen azt mondta anyukám, hogy ő csak a férjemet akarja megismerni. Ehhez tartottam magam, amikor màr elkezdtem randizni. Évekig nem is mondtam el, ha jàrtam valakivel.

A " fiúimat " nem mutattam be, egyiket sem ismerte senki a családból.

Az első és egyetlen akit bemutattam, (5 hónap után), 24 évesen, a vőlegényem, aki azóta már a férjem.

2022. szept. 25. 23:11
 6/6 anonim ***** válasza:
58%
Nekem eddig csak egy kapcsolatom volt, róla kb. 2-3 hét után szóltam nekik, és 1-2 hónappal később mutattam be. Kifejezetten rosszfiús pasasok nem a zsánerem, egyéjszakásom nem volt. Én cikinek tartanám, ha minden 2 hétben más pasast mutatnék be, hogy most vele futok... mert akkor mutatnám csak be, ha valamennyire komolyan gondolom, akkor meg kínos, hogy olyan szarul választok, hogy már a 15.-et nyúzom az évben.
2022. szept. 26. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!