Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fogadj el úgy ahogy vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogadj el úgy ahogy vagyok?

Figyelt kérdés

Mindig így gondoltam. Aztán megismertem egy pasit, aki el is fogadott így ahogy vagyok. Ő egy kivételes pasi, soha senkit se éreztem még ilyen közel magamhoz mint őt. Őszintén szeret engem én azt érzem. Már fél éve vele vagyok oda is költöztem hozzá.

Aztán idővel azért csak formálgatni akart, pl hogy menjek vele edzeni meg ilyenek, amit szóvá is tettem neki. Mire azt mondta, hogy sokkal több van bennem mint ami most vagyok és ő csak ezt akarja megmutatni nekem. Én meg kérdeztem mégis hogy? Erre nevetett és azt mondta hogy 1 hónapig ne mondj nekem nemet semmire és megmutatom neked . Én meg oké...

Elsőre elvitt egy szempilla építésére, aztán fodrászhoz, utána műkörmöshöz, majd vett nekem ilyen feszes farmereket, derékig érő kabátot.

Aztán mondta, hogy a felső ajkam egy kicsit vékony és akkor elmentünk és töltettünk bele.

Meg vett nekem szoli bérletet.

Szóval csinált belőlem egy pláza pi csát.

Viszont engem is meglepett, hogy tetszik amit a tükörben látok. Nagyon is. Tök jó csaj vagyok így. A környezetem reakciója is drasztikus volt. Eddig egy képem lájkolták 20an,most ilyen 150en. Meg írogatni kezdtrk pasik napi 15-20. Az utcán forognak utánam, napi 1 pasi tuti odalép, hogy szia, ez meg az alibi, van kedved ismerkedni? 😆

A pasimmal röhögünk rajtuk mikor mutatom neki hogy írogatnak. Ugyanakkor meg ezek a visszaigazzolások mutatják meg azt, hogy a pasi tényleg megmutatott nekem egy új világot. Ő ezt úgy fogalmazta meg, hogy-a szépséged a fiatalságod a nőiességed felülírhatatlan hatalom. Ezt akartam megmutatni neked.

Utána meg azért hozzáteszi morogva, hogy töröld ki az ismerőseid közül őket a ge cibe..

Neked volt ilyesmi élményed? Hogy valaki ennyire megváltoztatta a világod?

dec. 8. 10:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
80%

A szituáció: pasi valószínű átlagos vsgy alatti aztán gondolkodik hogyan lehetene menő qrvas barátnője aki nincs elszállva magától és akivel lehet villogni?

Úgy, hogy keres egy jó "alapanyagot" és azt átalakitja kicsit.

Szerintem egy férfi gondolatai, aki azon elmélkedik mi lenne ha az átlagos barátnőjet felturbózná, vagy hogyan fogadná egy nő, ha ilyet kérnének tőle.

Mert gyerekek ennyire irányítható nő nem létezik.

dec. 8. 10:58
 12/23 anonim ***** válasza:
85%
Kamu.
dec. 8. 11:03
 13/23 anonim ***** válasza:
96%
Azért én aggódnék a helyedben. Aki számára ennyire aránytalanul nagy szerepet játszanak a külsőségek, és itt nem a kondizásra gondolok, hanem a teljes stílusváltás kikényszerítésére, abban én nem tudnék megbízni. Mi lesz, ha valami oknál fogva veszitek a külső vonzerőmből, és nem tudom visszahozni, vagy csak egyszerűen megöregszem. Lecserél egy számára vonzóbbra?
dec. 8. 11:09
 14/23 anonim ***** válasza:
38%
Erről nekem Kanye west jutott eszembe, az összes barátnőnek feleségnek ki kellett tömetnie magát, meg qurvásan öltöznie, Biancának is bugyiban meg melltaróban kell járkálnia téli időben mellette... No comment.
dec. 8. 11:36
 15/23 A kérdező kommentje:

14.

Hát igen. Ez engem is gonndolkodtat kicsit. Mert ő szeret, ezt érzem... És elképesztő módon kíván, nem tud betelni. De ő jómódú, meg jó pasi is.

Meg még az elején mesélt egy sztorit. felhívott engem és nem vettem fel, aztán 3 napig ki volt kapcsolva a telója, hiába hívtam vissza.

És elmesélte, hogy magányos volt aznap, ezért felhívott engem, mert hallani akarta a hangom. Aztán mivel nem ért el, ettől olyan szomorú lett, hogy felhívott mást... Az lekoptatta, erre felhívott egy harmadikat, akivel elment Egerbe 3 napra, meg a szépasszonyvölgyébe inni, kajálni.

Ezen én ledöbbentem, pedig ismerőseim már meséltek róla, hogy ő egy tipikus ilyen jó randi, csodás este, aztán nem látod többet, nem kapod el.

Viszont velem mégis együtt van.

Ismerem már őt. Ő okos és jéghideg alapesetben. Szerintem a lányán kívül nem szeret senkit se igazán. És nem is kötődik érzelmileg senkihez se rajta kívül. Tárgyaknak látja az embereket.

Nehéz eset, de ő jó ember és nagyon szép pasi. Plusz vele mindig nevetek és azt mondta hogy ő még soha nem nevetett csajjal olyan jókat mint velem.

A kislányával is szeretjük egymást, barátnők vagyunk.

Amúgy meg ezekről a dolgokról azt mondta, hogy ő is nyomat hyaluront fél évente a Haragos ráncaiba, meg neki családi örøkség a felső szeméhéja megnyúlása ezért azt megcsináltatta. De nem vonzza őt se a gumicici, se A gumi se gg..meg eleve ezeket úgy érzem nem is kell feltúrbóznom szerintem hehe

dec. 8. 12:51
 16/23 anonim ***** válasza:
93%
Ekkora kamut 🐷
dec. 8. 14:03
 17/23 anonim ***** válasza:
Hát ezek szerint szereted a játszmázást, érzelmi zsarolást, miegymást, de akkor utána se sírj, ha taccsra tesz, mert jelek azok vannak, óriásiak!
dec. 8. 14:14
 18/23 anonim ***** válasza:
71%
Jelentsétek, kitaláció az egész
dec. 8. 14:16
 19/23 anonim ***** válasza:
Miért kellene?
dec. 8. 14:36
 20/23 anonim ***** válasza:
66%

Mondjuk ki: soha nem magadert szeretett hanem abba a kepbe szerelmes amit formalni akar beloled.

Nekem is volt ilyen gennylada palim, ki is raktam. O folyton a gymmel bszogatott, hogy en koverebb lettem, annyira, hogy nem birtam mar mellette. “Legyek izmos, seggig ero hajam legyen” es millio ilyen dolog.

Te bepapucsoltal, engeded neki. En nem engedtem. Azota tenyleg elmentem edzeni, lefogytam de hala egnek o mar nincs az eletemben.

De te tenyleg azt gondolod csak a szempilla, a szoli miatt vagy szep? Hol vagy te ebben a tortenetben?

A te egyediseged?

Sulyos red flag hogy teged atformal azert hogy a rejtett igenyeit igy elegitse ki mert te nem vagy neki ugy jo ahogy vagy…

Beteges

dec. 9. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!