Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fogadj el úgy ahogy vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogadj el úgy ahogy vagyok?

Figyelt kérdés

Mindig így gondoltam. Aztán megismertem egy pasit, aki el is fogadott így ahogy vagyok. Ő egy kivételes pasi, soha senkit se éreztem még ilyen közel magamhoz mint őt. Őszintén szeret engem én azt érzem. Már fél éve vele vagyok oda is költöztem hozzá.

Aztán idővel azért csak formálgatni akart, pl hogy menjek vele edzeni meg ilyenek, amit szóvá is tettem neki. Mire azt mondta, hogy sokkal több van bennem mint ami most vagyok és ő csak ezt akarja megmutatni nekem. Én meg kérdeztem mégis hogy? Erre nevetett és azt mondta hogy 1 hónapig ne mondj nekem nemet semmire és megmutatom neked . Én meg oké...

Elsőre elvitt egy szempilla építésére, aztán fodrászhoz, utána műkörmöshöz, majd vett nekem ilyen feszes farmereket, derékig érő kabátot.

Aztán mondta, hogy a felső ajkam egy kicsit vékony és akkor elmentünk és töltettünk bele.

Meg vett nekem szoli bérletet.

Szóval csinált belőlem egy pláza pi csát.

Viszont engem is meglepett, hogy tetszik amit a tükörben látok. Nagyon is. Tök jó csaj vagyok így. A környezetem reakciója is drasztikus volt. Eddig egy képem lájkolták 20an,most ilyen 150en. Meg írogatni kezdtrk pasik napi 15-20. Az utcán forognak utánam, napi 1 pasi tuti odalép, hogy szia, ez meg az alibi, van kedved ismerkedni? 😆

A pasimmal röhögünk rajtuk mikor mutatom neki hogy írogatnak. Ugyanakkor meg ezek a visszaigazzolások mutatják meg azt, hogy a pasi tényleg megmutatott nekem egy új világot. Ő ezt úgy fogalmazta meg, hogy-a szépséged a fiatalságod a nőiességed felülírhatatlan hatalom. Ezt akartam megmutatni neked.

Utána meg azért hozzáteszi morogva, hogy töröld ki az ismerőseid közül őket a ge cibe..

Neked volt ilyesmi élményed? Hogy valaki ennyire megváltoztatta a világod?

dec. 8. 10:03
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
83%
Én smink és minden cicoma nélkül is szép vagyok, szóval nem, nem hagynám, hogy valaki megváltoztasson. Ha másra vágyik, keressen mást, ez ilyen egyszerű.
dec. 8. 10:13
 2/23 anonim ***** válasza:
95%
A barátod csupán a felszínesség útján jár és téged is erre az útra léptetett. Szerinte egy nőben az érték a fiatalsága és a trendi( műszempilla műköröm feltöltött száj póthaj stb) kinézete, ha már elmúlt 30 vagy 40 és már megjelentek az első ráncai akkor lehúzhatja a rolót. Szerintem ez undorító de te tudod, hogy neked ezek az "értékek" valóban az értékeid lesznek-e ezen túl.
dec. 8. 10:14
 3/23 anonim ***** válasza:
90%
Inkább legyen 20 lájkom, de olyanoktól, akik magamért szeretnek, mint 150, de plázacicáktól, meg olyan pasiktól akik csak megdugnának.
dec. 8. 10:14
 4/23 anonim ***** válasza:
71%
Ez egy kamu kérdésnek tűnik...
dec. 8. 10:18
 5/23 anonim ***** válasza:
82%
Úgy érzed megtaláltad önmagad, tényleg boldog vagy így? Mi lesz 10-15 év múlva? Jönnek a szebbek, fiatalabbak te meg majd depressziós leszel? Szerintem ez nem jó út , átestél a ló túlsó oldalára. Legyél csinos érezd jól magad, de ezután milyen plasztikai beavatkozás lesz a következő?
dec. 8. 10:22
 6/23 anonim ***** válasza:
79%
Nekem is reakciókra vadászó kamu kérdésnek tűnik, annyira mesterkélt, novellás az egész. 😂
dec. 8. 10:25
 7/23 anonim ***** válasza:
92%
Ebből is csak az látszik hogy a mai felszínes világban csak a külső számít. Belső meg nem. Ennyi a történet. Neki sem tetszettél ezért változtatott meg külsőre olyannak amilyenek bejönnek neki. Ez nem neked szól nem rólad, hanem az ő álomképére akart formálni ami az ő ízlése és ami neki tetszik és a többségnek. Nagyon gáz és felszínes, mivel hol vagy te? Hol van az aki te vagy és akit megismert?! Sehol! Egy átlagos tucat csajt csinált belőled, semmivel sem vagy különb a többi lánynál. Na ez itt a probléma.
dec. 8. 10:27
 8/23 anonim ***** válasza:
73%
Napi kamu
dec. 8. 10:27
 9/23 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem mindenki el tudja képzelni gondolatban, milyen lenne ha kihozná magából a maximumot, bár NEM mindenkinek van ehhez kedve.

Nincs szükség, hogy legyen egy mesebeli tündér aki a varázspálcájával átváltoztat.

Meg a szoli, műköröm, töltött száj is csak egy rétegnek tetszik.

Elég prolis, ha túlzásba van véve.

A nagyon gazdagok pont le.zarjak hogy kinek tetszenek kinek nem.

Én ha bomba nő lennék sem mutogatnám magam idegeneknek, mert nincs rá szükségem, nem érdekel. Te is vigyázz ne legyél az elismerésektől függó ember.

A kiegyensúlyozottság a lelki béke a legfontosabb. Tudod hogy klisé, de igaz.

dec. 8. 10:30
 10/23 A kérdező kommentje:

9.

Én tudom. De az önbizalmam azért keményen megdobták ezek a visszaigazolások . Viszont a lényegen nem változtat. Én ezt a pasit szeretem, vele vagyok. És most már kondizni is lemegyek vele, mert tényleg egy jó időtöltés és még hasznos is.

dec. 8. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!