Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből érzed hogy tényleg ennyire szeret a párod ahogy elmondja?
Én nem érzem hogy szeretne.
Persze simogat ha vele vagyok megölel puszit ad. És mondja is.
De egyszerűen nem érzem
Mellette ott van ahogy viselkedik. Örjöng hisztizik csúnyán beszél durcáskodik ha nem tetszik neki valami vagy nem éppen úgy szólok vagy teszek valamit ahogy neki megfelelő.
Mások felé azt mutatja hogy milyen tökéletes meghitt a mi kapcsolatunk.
De én sokszor félek már mellette.
Ő ettől lehet szerelmes belém és hűséges hozzám?
Lehet. Lehet, hogy önző egy kicsit, vagy egyke gyerek volt és nem tanulta meg, hogy ne legyen önző…
Van, aki nem veszi észre magát, de nem rosszindulatú.
De ennyi alapján bármi lehet.
Minden tettéből, és minden cselekedetéből, még akkor is ha rossz napja van:D és morog:D Ezt tisztán érezni és tudja az ember..
Amit ne felejts: nincs tökéletes ember:D Te se, én sem, és senki nem tökéletes:)
"Örjöng hisztizik csúnyán beszél durcáskodik ha nem tetszik neki valami vagy nem éppen úgy szólok vagy teszek valamit ahogy neki megfelelő."
Na ilyeneket, a lassan 9 együtt töltött év alatt, 1x se csinált.
2 pasim kozti kulonbségek ahol az egyik szeretett a másik nem.
A legyen aki nem
B aki igen
B: mikor bejott a munkahelyemre hoz kaját vagy kávét vagy virágot tisztelettel beszél velem tiszteli a munkám (irodai)
A: amikor bejott a munkahelyemre csak fogdosott, meg minek mész be ugyis játszol a gépen csak, ajandek helyett szexualis kiegészitőket ajánlott csak meg fehernemuket kaptam meg magassarkut sminket hogy minél kv sabb legyek neki
B: ölelve bújva aludt velem napkozben érintések puszik random vagy csak azert hiv fel hogy elmondja szeret, vagy olyan üzenet jön hogy őrulten szerelmes vagyok Beléd!!!!
A megmagyarázta hogy csak azert nem ölel es fordit hátat alváshoz mert csak ugy tud aludni, random napkozbeni érintesek semmi, üzenetek racionalisak pl mikor végzel egy rohadt puszit is derogált írnia a végére
A: redukálta a kommunikációt egy ido mulva szinte csak én beszéltem a kapcsolatban vagy beszéltettem őt de jött ez a meccset néz hagyjam, es egy random eladoval is tobbet beszélgetett mint velem
B: mindig ezeregy témánk van, be nem áll a szája van mondanivalója gondolata agya is soha egyszer nincs olyan hogy kukán kelljen tévézni, eleve tv nk sincs egyikünk sem is igényli
A neki teljesen jó volt egy teraszos reggeli is vagy rokonok, akik csak pletykákat gyártottak rólunk masra se voltak jók, vagy 1-2 barája(barátai sincsenek, de atr a keveset is csak ellenem hangolta akár feltékenységbol elottuk le voltam járatva nézve)es soha nem jártunk sehova, ha mentunk is pl fagyizni az olyan lightos volt mintha a nagyimmal fagyiznék
B: még a szülei is befogadtak a családba tök jókat elbratyiztam velük nincs olyan hogy ellenem vannak forditva, ki vagyok vesézve a hátam mögött, teljesen nyílt kapcsolatunk van gyakran bográcsok rokonok haverokkal is egyutt, szines élet, a haverjai mind tisztelnek, vendégláto egységekben agyok vagyok kenyeztetve párnát is hoznak alám, mindenki gisztel becsul mert a párom úgy is allit be, hogy nem egy kv ja vagyok, hanem a mindene és stop van azaz rá masoknak nyomulni sem szabad.
A: megcsinált olyanokat hogy nem veszi fel ezer hívásra se, vissza se hív, éjjelente mindig kikapcsolva (nem csalt, hanem ő alszik és szeva ..)ha aggodtam is vagy letszukséglet lett volna vele beszélnem se volt elérhető hagyta hogy izguljak pánikoljak higyjek bármit.
B: hivni se kell szinte soha mert ő hiv ír ezerrel mindig, le se száll rolam, ő van kiakadva ha lemerultem, videocset is megy, nincs tartalmatlan small talk soha, hanem ezer minden van mindig, soha egyszer se hagy visszahivatlanul, képes azonnal ugrani is munkahelyről is ha bajom van, mindig biztosít arrol hogy számíthatok rá, ha veszekedtunk is mosolyszünet is van akkor is jelentkezik, biztonságban tart, nagy hangsulyt fektet arra hogy bízhassak benne számithassak rá
A nál szinte ünnepnap volt ha egyszer is kinyögi hogy szeretlek kb negyed vagy félévente/évente, ő ebből vmi büszkeségi kérdést csinált vagy mit, hogy nehogymár mondja nekem meg nehogymár elbízzam magam. Neki az egobaja vagy megalázó ha virágot vesz a nőnek vagy szulinapján köszönti vagy azt mondja neki szeretlek, ennyitol ugy érzi a nő alá helyezi magát, es ha virágot is ad azt ezerszer meg kell köszönni meg isteníteni őt hogy mekkora gentleman szinte őt kell köszönteni igy egy kib szott nőnapon is hogy mekkora raj hogy képes volt virágot venni.
B már első naptól ezerszer is simán mondja hogy szeretlekszeretlekszeretlekszeretlek, végig a kapcsolatban is, veszekedéseknél is fontosnak tartja hogy én mondjam, az érzelmeket nyiltan kifejezi akkor is megfolytanánk egymást egy kanál vízben is éppen egy balhé alatt, és el is várja viszont is hogy kifejezzem mondjam a kapcsolat stabil, szerelem van. Örökké.
A: olyanokkal tömött hogy racionalisan nézve vannak nálam szebb nők is, nincs olyan hogy örökké, barmikor beüthet vmi bumm egy 3.ba, ezt senki nem tudja előre
B: olyanokat mond hogy senki más nem érdekli ha muszempillás ha r.banc se, ha en faradt vagyok vagy másnapos de más meg ugyanakkor dicsfenyben úszik se, más nők elott mindig felemel kikent kifent csajok elott engem ölelget es röhög a fanyalgo feslett sminkelt fejükön akiket bánt az, hogy a pasi a bnőjéért rajong, nem értük, azt kántálja hogy mi örökké együtt es eljegyzett, tervei vannak ha rozzant öregmami is leszek ö akkor is ott lesz.
A gyakran beszélt 1.sz 1.személyben. én tervezek költözni tervem van kimenni amerikába a haverokhoz stb.
B mi-ben beszél. Tervezunk nyaralni menni, megyunk mi is a lagzitokra, stb.
Első szusszra ennyi.
Ja még A rengeteget öl szexjátékba szexi ruhákba magassaekuba sminkbe, a szulinapi ajandekom is dísz volt hogy arrol Rá emlékezzek tehát csak a maga istenítésére az is, B meg azt veszi nekem ami nekem okoz örömet nem neki ékszerek parfumok utcai ruhák stb.
Nem magának akar örömet okozni a nekem szánt ajándekkal hanem nekem.
Ez nem személyiségzavar sokan csinálják.
Mások elott azt mutatják hogy ő aztán jo férj meg apa vagy akérmi, 4 fal közt meg kimutatják a foguk feherjét. Aztán ha a nő nem bírja beadja a válást, akkor lejaratja a nőt, ugye a külsősök meg azt látják csak hogy ő az áldozat a rendes a korrekt a nő meg a szutyok sz.r gyereket is el kene venni tole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!